Bun venit

 

Vă urez cu stimă bine ați venit. Site-ul nostru oferă informații în primul rând odorheienilor, dar și oaspeții noștri – fie că sunt turiști sau oameni de afaceri – accesând-o, își pot forma o impresie în ansamblu despre viața orașului nostru.
Prin poarta virtuala destianată turiștilor găsiți un scurt istoric a orașului, parafrazat pe bună dreptate ca „Atena secuilor”, „centrul scaunelor secuiești”, „capitala secuimi” sau „oraș mamă”.

În mod firesc am pus accent pe informațiile legate de functionarea Primăriei municipale, hotărîrile consiliului local, informații de inters public, comunicate, programe și evenimente.
Pe lîngă informațiile despre viața socială, economică și cultuarală cotidiana a orașului, veți găsi documente, date și despre planul de dezvoltare urbană, informatii multiple de interes public de la concursurile anunțate de consiliului local pâna la inchiderea temporară a anumitor străzi.

Sper că intrând pe această poartă virtuală a Primăriei să găsiți toate informațiile de care aveți nevoie. Dacă eventual nu, vă rog să ne contactați pe oricare din adresele de contact și angajații primăriei sau chiar eu personal ne vom strădui să vă oferim datele pe care le solicitați.

Gálfi Árpád
Primar