Forgalomkorlátozások a nagytakarítás miatt

Székelyudvarhely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala felhívja a lakosság figyelmét, hogy a tavaszi nagytakarítási munkálatok miatt március 20-tól 30-áig, délelőttönként, 7 és 13 óra között a következő utcákban zárják le az autósforgalmat:

 

Március 20-án, hétfőn: Építők utca, Szabók utca, Asztalosok utca.

Március 21-én, kedden: Győzelem utca (a Forrás és a Lakatosok utcák közötti szakaszon), Lakatosok utca, Cipészek utca.

Március 22-én, szerdán: Kisköved utca, Győzelem utca (a Kisköved és a Forrás utcák közötti szakaszon), Céhek utca.

Március 23-án, csütörtökön: Virágok sétánya, Téglavetők utca, Ifjúság bejárat, Gyepes bejárat, Győzelem utca (a Virágok sétanya és a Kisköved utca közötti szakaszon).

Március 24-én, pénteken: Függetlenség sugárút (a Győzelem és a Tábor utcák közötti szakaszon).

Március 27-én, hétfőn: Függetlenség sugárút (a Tábor és a József Attila utcák közötti szakaszon), Ady Endre utca (a Tábor utcák és a Függetlenség sugárút közötti szakaszon).

Március 28-án, kedden: Tábor utca (a Függetlenség sugárút és a Bethlen Gábor utca közötti szakaszon), Szarkakő utca, Testvériség utca, Tavasz sétány, Béke utca.

Március 29-én, szerdán: Szentjános utca, Rózsa utca, Szentimre utca.

Március 30-án, csütörtökön: Kiss Gergely utca, Cserehát (a líceum és a Kiss Gergely utcai szakaszon), Kuvar utca, Tölgyfa utca.

A lombtalanításból származó ágakat és növényi hulladékokat március 25-én délig

A Polgármesteri Hivatal arra is felhívja a lakók figyelmét, hogy a lombtalanításból származó ágakat és növényi hulladékokat március 25-én délig tegyék ki a hulladéklerakók vagy kukák mellé, mert akkor elszállítja a hulladékgazdálkodási vállalat.

 

Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala