Őszi aszfaltozási munkálatok Székelyudvarhelyen

Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala ezúton tájékoztatja a városlakókat, hogy újra elkezdődtek az útjavítási munkálatok városunkban. Jelenleg a Győzelem, a Függetlenség és a Dózsa György utcákban zajlanak az aszfaltozást, járdajavítást előkészítő munkálatok.

Az említett utcákon kívül az idei évben még a következő útszakaszok újraaszfaltozása várható a Tamási Áron, Fások, Orbán Balázs, Tompa László utcákban, a Bethlenfalvi úton, valamint a Tihadar-, és Morum bejáratokban.

Továbbra is folytatjuk az aknák megsüllyedt fedlapjainak aszfaltszintre emelését azokban az utcákban is, ahol a jelenlegi szerződés értéke nem fedezné az útfelújítást, javítást. Terveink szerint ebben az évben még 240-250 fedlapot szeretnénk aszfaltszintre emeltetni a kivitelezővel,  továbbá a járdák felújítási munkálatait is elvégezzük a felsorolt utcákban, a szegélykövek teljes-, vagy részleges cseréjével, szükség szerint.

A kivitelezői szerződésben rögzített érték keretén belül a felsorolt útszakaszokon kívül további utcák felújítása is várható.