Színezzük ki újra a várost!

A hétfői megemlékezést követő napokon kulturális, környezetvédelmi, valamint sporteseményekre várjuk az érdeklődőket. Az Udvarhely Napok pörgős hétvégéjén pedig tematikus sátrakkal, finom falatokkal, kiállításokkal, gyerekprogramokkal, esténként pedig fergeteges koncertekkel várjuk a városlakókat, környékbelieket, vendégeinket, de a testvérvárosi delegációs csoportokat is.

A Sétatéren, azaz a Városi Parkban ismételten felállítjuk a helyi termelők és kézművesek sátrait, a bor- és gasztrosátrakat, valamint a tematikus sátrakat, amelyek önálló programkínálattal várnak bennünket. A minifocipálya színpadán pedig olyan neves fellépők koncertjein bulizhatunk együtt, mint Deák Bill Gyula, Anna and the Barbies, Honeybeast, Szabó Balázs Band, Szabó Benedek és a Galaxisok, a Shadows vagy a Transylvanium. S bár épp csak lejárt a Király Gyermeknap, a kicsikre is gondoltunk, ők a Karaván és az Iszkiri koncertjein ugrálhatnak, de várja őket több sátor is számtalan programmal.
A fellépők, valamint a sátrakban programot vállalók, de még a gasztroutcába vagy a borsarokba berendezkedni készülő vendéglátósok is készülődnek. Hangolódjunk mi is erre! Emlékezzünk, ünnepeljünk, találkozzunk, színezzük ki újra a várost!

Letölthető, lapozható programfüzet az alábbi linkről elérhető:

Udvarhely Napok Programfüzet