Előmeneteli vizsga

ELŐMENETELI  VIZSGA

 

 

 

Az  1999 / 188 –as köztisztviselőkre vonatkozó törvény, valamint a 2008 / 611-es és a 2008 / 1173-as kormányhatározatok értelmében, Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala előmeneteli vizsgát szervez a következő köztisztviselői állás betöltésére:

 

1 osztályvezető – Vagyon és gazdálkodási osztály

1 irodavezető – Helyi adó és illeték megállapító iroda

1 irodavezető – Ellenőrző és végrehajtó iroda

1 irodavezető – Kereskedelmi felügyelet, magánvállalkozás- és szerződésnyilvántartó iroda

 

 

Az előmeneteli vizsgára a polgármesteri hivatalban,  Városháza tér 5. szám alatt kerül sor, 2017 május 30-án d.e. 10 órától írásbeli, 2017 június 7-én                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             d.e. 10 órától pedig szóbeli vizsgával.

 

A jelentkezőknek az 1999/188-as köztisztviselőkre vonatkozó törvény módosított változatának 66. paragrafusa szerinti előírásoknak kell megfelelniük.

 

A jelentkezési iratcsomókat a hirdetés Hivatalos Közlönyben való megjelenését követő 20 napon belül kell benyújtani a polgármesteri hivatal személyzeti irodájába (első emelet, 6-os szoba).

A jelentkezési iratcsomót az erre vonatkozó törvény (2008/1173-as kormányhatározat által módosított, 2008/611-es kormányhatározat, 143. szakasz) előírása szerint kel összeállítani.

 

A versenyvizsga részletei, valamint a könyvészet megtekinthető a hivatalos honlapon:  www.varoshaza.ro , valamint a polgármesteri hivatal hirdető tábláján.