Helyi hivatalos közlöny

A versenyvizsga megfelel az egyes költségvetési intézkedésekről, egyes határidők meghosszabbításáról, valamint egyes jogszabályok módosításáról és kiegészítéséről szóló 34/2023. számú Sürgősségi Kormányrendelet IV. cikkelyének (6) bekezdésében meghatározott követelményeknek, így a versenyvizsga a közzététel napján hatályos rendelkezésekkel összhangban folytatódhat.

SZÉKELYUDVARHELY POLGÁRMESTERI HIVATALA

 

versenyvizsgát hirdet a következő meghatározatlan idejű munkaszerződéses állás betöltésére
(teljes munkaidős állás, 8 óra/nap, 40 óra/hét):

 

 • 1 ügyintéző (adminisztrátor), I szakmai fokozat – Szociális szolgáltatások részlege, Szociális szolgáltatások osztálya, Szociális igazgatóság.

Részvételi feltételek:

 • középfokú végzettség érettségi vizsgával
 • legkevesebb 3 év munkarégiség

Az 1336/2022-es számú kormányhatározat 15. számú cikkelye értelmében, a meghatározott valamint a meghatározatlan időtartamra meghirdetett állások megpályázására a jelentkezők a következő általános feltételeket kell teljesítsék:

 • román állampolgársággal rendelkezik, Európai Unióhoz, Európai Gazdasági Övezethez tartozó ország vagy a Svájci Államszövetségnek az állampolgára;
 • ismeri a román nyelvet, szóban és írásban egyaránt;
 • rendelkezik munkaképességgel az 53/2003. sz. törvény (Munka Törvénykönyv) rendelkezéseinek megfelelően;
 • az egészségi állapota megfelelő a megpályázott állás betöltésére, amit a családorvos vagy egy illetékes egészségügyi intézmény által kiállított orvosi bizonyítvánnyal tud igazolni;
 • a meghirdetett állás követelményeinek megfelel, végzettség, szakmai régiség, illetve egyéb más feltételek tekintetében.
 • nincs végleges ítélete az emberiség ellen elkövetett, állam vagy hivatalos szervek elleni, szolgálati vagy szolgálattal kapcsolatos, az igazságügyi eljárások megakadályozása, csalás, korrupciós bűncselekedetek szándékos elkövetése miatt, ami összeférhetetlenné teszi az állásban kifejtett tevékenységek gyakorlásában, kivéve azt az esetet, ha rehabilitációban részesült;
 • nem tölt olyan büntetést, amellyel eltiltották a hivataltól, a foglalkozástól, a kereskedelemtől vagy a bűncselekmény elkövetéséhez használt tevékenységtől, illetve nem áll olyan biztonsági intézkedés hatálya alatt, amellyel eltiltották a hivataltól vagy a foglalkozás gyakorlásától.
 • nem követett el a 118/2019-s Törvény 1. cikkelyének (1) bekezdésében említett bűncselekményeket (szexuális bűncselekmények, személyek kihasználása vagy kiskorúak elleni bűncselekmények), valamint a 76/2008 Törvénnyel kiegészített a 35. cikkelye (1) bekezdés, h) pontnál említett bűncselekményeket.

 

Versenyvizsga időpontja:

2023. május 23, 09:00 óra (írásbeli vizsga).

A szóbeli vizsga időpontja az írásbeli vizsga eredményhirdetése után lesz közzétéve.

Helyszín: Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatalának székhelye: Városháza tér 5 sz.

A beiratkozási dossziékat Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatalának székhelyén kell letenni a hirdetés megjelenésétől számított 10 munkanapon belül, vagyis 2023 május 11.-ig.

A jelentkezési iratcsomóra vonatkozó információk, valamint a könyvészet megtekinthető a hivatalos honlapon: www.udvarhely.ro, valamint a polgármesteri hivatal hirdetőtábláján.

Bővebb felvilágosítást a polgármesteri hivatal személyzeti irodáján kaphatnak az érdeklődők. (Tel.: 0266-218382, 1804-es mellék).

Adatok:

Jelentkezés

hr@udvarhely.ro

Jelentkezési határidő

2023. máj. 11.

Határidő lejárt

Frissítés dátuma:
2023.06.06.

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette