Helyi hivatalos közlöny

Május a ballagási ünnepségek hónapja is Székelyudvarhelyen.

Idén elsőként a Babeș–Bolyai Tudományegyetem Székelyudvarhelyi Kihelyezett Tagozatának óvodai és elemi oktatás pedagógiája szak végzős diákjai búcsúznak el ünnepélyesen az oktatási intézménytől és a tanároktól csütörtökön, május 16-án, délelőtt 10 órától. Az egyetemi ballagást a Városi Sportcsarnok épületében tartják.

Május 25-én, szombaton, két iskola végzősei is ballagnak. Délelőtt 10 órától a Backamadarasi Kiss Gergely Református Kollégium ünnepsége a főtéri református templomban, míg 11 órától a Palló Imre Művészeti Líceumé a Művelődési Házban kezdődik.

Szerdán, május 29-én 10 órától a Marin Preda Líceum búcsúztatja végzős diákjait.

A Benedek Elek Pedagógiai Líceumban szintén május 29-én tartják a ballagási ünnepséget, amely délelőtt 10 órától kezdődik az iskola udvarán. Ugyancsak ekkor ballagnak az Eötvös József Szakközépiskola végzősei is.

Csütörtökön, május 30-án a Bányai János Műszaki Kollégiumban délelőtt 10 órakor szólal meg utoljára az iskolacsengő a hat végzős osztály diákjai számára. Az ünnepség 10 órakor kezdődik a tanintézmény udvarán.

Másnap, május 31-én, pénteken a Kós Károly Szakközépiskola diákjai búcsúznak tanáraiktól és az iskolától. A ballagási ünnepség 9 órakor kezdődik az iskola udvarán. Ugyancsak pénteken, május 31-én a Szent Miklós Római Katolikus Templomban tartja végzős diákjai számára a ballagási ünnepséget a Tamási Áron Gimnázium. A délelőtt 10 órától kezdődő ünnepélyen öt osztály diákjai köszönnek el az iskolától.

A Székelyudvarhelyi Egészségügyi Technikum június 15-én, 9 órától tartja ballagási ünnepségét szintén a Szent Miklós Római Katolikus Templomban.

A székelyudvarhelyi ballagási ünnepségek sorát a Székelyudvarhelyi Egyetemi Központ (SZÉK) ballagási ünnepsége zárja. Az esemény június 21-én, délután 5 órától kezdődik a városháza Szent István termében.

 

 

Frissítés dátuma:
2019.05.24.

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette