Helyi hivatalos közlöny

Ma délelőtt került sor a Napraforgó utca villanyhálózatának hivatalos átvételezésére, így ezen utca lakói számára is elérhetővé vált a villanyhálózatra való csatlakozás.

A város és a villamossági vállalat közös beruházásának köszönhetően épült ki ez a villanyhálózat is. A beruházás 50%-os arányban a város költségvetéséből valósult meg, mintegy 200.000 lej értékben.

Ismét egy jó példája ez a fejlesztés a lakók, a szolgáltató és a város csapatmunkájának. Infrastrukturális fejlesztést ugyanis a város csak közterületen tud végezni, így szükség volt arra, hogy a lakók magánterületeinek egy része közterületté váljon. Ezt követően indulhatott el a tervezés és a kivitelezés. Jó volt az együttműködés a szolgáltatóval ennél a beruházásnál is.

Folyamatban van továbbá a Lejtő utca felső részén, a Cinege utcában és a Farcádi utca felső részén is a villanyhálózat bővítése. Ezt a beruházást is 50-50%-os arányban a város és a villamossági vállalat közösen valósítja meg. A beruházás városra eső része 350.000 lej.

A fejlesztési és beruházási igazgatóságára több kérést is iktattak a lakók, azonban mindaddig nem tudnak elindulni ezek a beruházások, amíg a szóban forgó utcákban minden területtulajdonos nem rendezi a területek jogi viszonyait.

Frissítés dátuma:
2023.03.21.

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette