Helyi hivatalos közlöny

"Autizmus a mindennapokban" adatai:

Dátum

2022. április 02. 18:00 – 2022. április 02. 19:00

Helyszín

Művelődési Ház

Facebook esemény

A Lila.Pont és Székelyudvarhely Művelődési Ház eseménye:

Az előadás meghívottjai Oravecz Lizanka és Fekete Gy. Viktor, autizmus tapasztalati szakértők és érdekvédelmi előadók maguk is diagnózissal rendelkező autisták. Több érdekvédelmi csoportban dolgoztak már, amikor 2014-ben létrehozták az Autista Vagyok youtube csatornát, ahova rendszeresen töltenek fel videókat a maguk nyílt és őszinte, de könnyen érthető és humoros módján.
Több szervezettel működtek-működnek együtt, 2015 óta országszerte (alkalmanként határon túl is) tartanak tudásformáló előadásokat iskolákban, munkahelyeken, szülőtalálkozókon, konferenciákon és fesztiválokon. Többször is szerepeltek már reklámkampányban, televíziós és rádiós műsorokban, cikkek és interjúk jelentek meg velük az online és nyomtatott sajtóban.
Milyen gondolatok járhatnak egy autista ember fejében? Milyen nehézségekre kell felkészíteni egy autista gyermeket a kiegyensúlyozott felnőtt léthez? Ezekre és még sok más érdekes kérdésre fog választ adni Oravecz Lizanka és Fekete Gy. Viktor április 2-án Székelyudvarhelyen.
Az Autista Vagyok YouTube csatorna szerkesztői saját autizmusuk megéléséről, a felnőttkor nehézségeiről és szépségéről beszélnek.
Az előadás ingyenes (a bejáratnál elhelyezett adománydobozba mindenki lehetőségéhez mérten hozzájárulhat az előadás költségeihez).
Időpont: 2022. 04. 02. – 18 óra
Helyszín: Székelyudvarhelyi Művelődési Ház, koncertterem

Frissítés dátuma:
2022.03.31.

#tudásfejlesztő/oktatás

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette