Helyi hivatalos közlöny

"A Figura Stúdió Színház előadásában: S.Ö.R. – Shakespeare Összes Rövidítve" adatai:

Dátum

2021. augusztus 28. 20:30 – 2021. augusztus 28. 22:00

Helyszín

Művelődési Ház

Facebook esemény
Long–Singer–Borgeson: S.Ö.R. – Shakespeare Összes Rövidítve
A S.Ö.R., avagy a Shakespeare Összes Rövidítve című brit színdarabot Barabás Árpád rendezésében láthatja a székelyudvarhelyi közönség szombat este a Művelődési Házban. A darab egyfajta élő Shakespeare-album, amely a neves drámaíró legnépszerűbb műveinek legismertebb jeleneteit hozza színpadra, és egyben közelebb a nézőhöz egy közvetlen és humorban nem szűkölködő előadásban.
Lenni vagy nem lenni ez itt a kérdés! Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő: fellép és lelép, s mindenkit sok szerep vár életében…
A Figura Stúdió Színház Krémje: Fodor Alain Leonard, Kolozsi Borsos Gábor és Moșu Norbert-László megkísérlik bemutatni Shakespeare összes művét.
Tőr lesz e darab, hol polgárvér szennyez polgárkezet, s ki bűnös, fennakad. Kölcsönt ne végy, ne adj, imádkozz, s vonulj kolostorba, mert valami bűzlik Dániában. De ne csüggedj, akit asszony szült, teneked nem árt, s hogy mi a szép, azt most tudod meg itt. Minden jó, ha a vége jó, és a többi néma csend.
Rendező: Barabás Árpád
Játsszák: Moșu Norbert-László, Kolozsi Borsos Gábor, Fodor Alain Leonard
Díszlet: Barabás Árpád, Ferenczi Zoltán Zenei szerkesztő: Barabás Árpád, Fodor Alain Leonard, Kolozsi Borsos Gábor, Moșu Norbert-László

Frissítés dátuma:
2021.08.25.

#Kulturális

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette