Helyi hivatalos közlöny

"A víz hangja – terepmunka és zeneprodukciós rezidenciaprogram" adatai:

Dátum

2022. július 19. 17:00 – 2022. július 23. 00:45

Helyszín

Művelődési Ház

Facebook esemény

Székelyudvarhely Művelődési Ház eseménye:

Vízalapú zene terepmunka és zeneprodukciós rezidenciaprogram
„Néha a határok feszegetése fejlesztheti a kreativitást. Ebben a műhelyben felfedezzük a terepfelvételek szépségeit és mélységeit felhasználva őket új hangok létrehozására. Ezekben a napokban a résztvevők megtanulják manipulálni a hangokat, amiket rögzítenek, és megtanulnak zenét létrehozni kizárólag saját felvételekből. A résztvevőket végigkísérjük különböző hangmanipulációs módszereken, és megtanulják használni a hangokat különböző kontextusokban.” – IV-IN, a program mentora
Jelentkezz a Make Music Not War zeneproduceri iskola és a Művelődési ház közösen szervezett rezidenciaprogramjára a #ZeneéveSzékelyudvarhelyen programsorozat keretén belül! Várjuk minden székelyföldi 18 éven felüli elektronikus zene-előadó, -kedvelő jelentkezését, aki szeretne részt venni egy intenzív négynapos terepmunkával és anyagfeldolgozással összekötött műhelymunkán.
A rezidencia témája a víz, így a négy nap alatt felfedezzük a Zetelaki tavat, a Szökő Vízesést és a Küküllő különböző szakaszait.
A jelentkezéshez szükséges:
1. Rövid bió
2. Zeneelőadói portfólió
3. Motivációs levél
4. Hangröngzítő eszköz (recorder), saját laptop, saját fülhallgató
Jelentkezni a gyorfi.kata@muvelodesihaz.ro címen lehet, érdeklődni a 0755833112-es telefonszámon.
A szervezők fogják összeválogatni a 10-fős alkotói csapatot. A rezidenciaprogramon való részvétel 215 lejbe kerül.
Make Music Not War egy 2019-ben alapított alternatív zeneproduceri iskola, amelyet a kolozsvári előadói szcéna elismer mint egy fontos kulturális befolyással bíró jelenséget. Az iskola mára már Kolozsvár mellett Bukarestben és online is működik.
MMNW zeneprodukciós oktatásról szól, de kinyitotta kaput különböző találkozókra, vitafórumokra, műhelymunkákra izgalmas felszólalókkal a zeneipar különböző szektoraiból. Mindezek összeforraszthatóak rugalmas modulokká, amelyeket beilleszthetők nagyobb események, művészeti fesztiválok, alkotótáborok, oktató események keretei közé.

Frissítés dátuma:
2022.07.05.

#Kulturális #tudásfejlesztő/oktatás

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette