Helyi hivatalos közlöny

"Add el magad – a meggyőzés ereje // KONFERENCIA" adatai:

Dátum

2022. június 24. 09:00 – 2022. június 24. 14:00

Helyszín

Harghita Business Center

Facebook esemény

Harghita Business Center eseménye:

Az értékesítés teljesen behálózza az életünket, ami egy vállalkozó szemszögéből egyáltalán nem meglepő. Hisz vállalkozóként folyamatosan értékesítened kell: el kell adnod magad, el kell adnod az ötleted, el kell adnod magad a kollégáknak, el kell adnod a terméked, adott esetben el kell adnod a vállalkozásod. Szóval elengedhetetlen, hogy szenvedélyesen de főleg céltudatosan add el magad. Hogyan?
Több olyan könyv van, amely segít fejleszteni ezt a készséget, de június 24-én szervezünk egy konferenciát ebben a témában a HBC-ben, ami érdekelhet téged.
Több oka is van, hogy nyár elejére időzítettük az egyik legnagyobb eseményünket, az éves konferenciánkat: de mindközül a legerősebb, hogy a HBC pontosan öt éve, azaz 2017 júniusában nyitotta meg kapuit az első vállalkozók előtt.
Méltó ünneplése lesz az évfordulónak ez az esemény!
Mire számíthatsz? Értékes előadókra és előadásokra, rengeteg networkingra, a végén pedig jazz koncerttel összekötött networkingra.
Két év kihagyás után igyekeztünk olyan témával és olyan előadókkal jönni, amire azt mondod: erre jövök! – hirdeti közösségi oldalán a Harghita Business Center.
A programot itt találod: https://hbcenter.ro/add-el-magad/

Frissítés dátuma:
2022.06.15.

#tudásfejlesztő/oktatás

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette