Helyi hivatalos közlöny

"Adománygyűjtés a nagycsaládosoknak" adatai:

Dátum

2021. október 15. 09:00 – 2021. október 15. 18:00

Helyszín

Márton Áron tér, nagy piac, Kis Szent Teréz Plébánia

Facebook esemény

Székelyudvarhely Polgármesteri HivatalaSzékelyudvarhelyi Vöröskereszt – Crucea Roşie Subfiliala Odorheiu Secuiesc és Székelyudvarhelyi Rotary Club eseménye:

Adni jó. A kenyér és élelmezés világnapjára szervezett adománygyűjtési akcióba idén te is bekapcsolódhatsz. Egész biztosan van otthon félretett, de jól működő és még jó állapotban lévő játék, járgány, kinőtt ruhanemű. Ha csak ezeket gyűjtöd egybe, és behozod október 15-én valamelyik gyűjtőpontra, máris segítettél valakinek! De ha a napi rutinvásárlásaid során egy-egy tartós élelmiszerrel többet teszel a kosárba, és ezt a pluszt hozod be október 15-én nekünk, akkor is segítesz egy-két családon!
A Kis Szent Teréz Plébánia, Márton Áron tér és a nagy piacon felállított gyűjtőpontokról a nap végén a beérkezett élelmek, ruhaneműk, játékok és különféle felszerelések a szokásos módon a Kis Szent Teréz plébániára kerülnek, ahonnan a Szent József Nagycsaládosok Egyesülete segítségével érnek végül célba.
A Székelyudvarhelyi Rotary Klub és a Székelyudvarhelyi Vöröskereszt Szervezet évek óta megszervezi ezt a jótékonysági akciót a nagycsaládosok javára. Idén Székelyudvarhely Megyei Jogú Város is partnere az akciónak, de több civil szervezet és élelmezési vállalkozás is segítséget nyújt.
Október 15-én hozd el az akció gyűjtőpontjaira adományodat! Mert adni jó!

Frissítés dátuma:
2021.10.07.

#jótékonysági akció

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette