Helyi hivatalos közlöny

"Adventi csodaváró" adatai:

Dátum

2021. december 19. 17:00 – 2021. december 19. 19:00

Helyszín

Tomcsa Sándor Színház

Facebook esemény

A Tomcsa Sándor Színház és Székelyudvarhely Művelődési Ház eseménye:

Írtatok levelet a Mikulásnak? Hát az angyalnak? Süttök kalácsot? A mézespogácsát szeretitek? Az ablak meg van már pucolva? Mentek nagymamáékhoz? Hányan lesztek a fa alatt? Énekelni szoktatok? Mit? Készítitek már a szíveteket? Alig várjátok…?
Sokféle előkészülete van Karácsony ünnepének. A Tomcsa Sándor Színház, a Művelődési Ház és az Udvarhely Néptáncműhely most egy mesés, mondókás, népi gyermekjátékokkal tarkított programra hív minden 5. életévét betöltött gyereket.
A program 2 óra időtartamú, a következő lebontásban:
17:00-19:00 óra – Mese, mondóka, énektanulás, karácsonyi ünnepkörhöz tartozó játékok
A program vezetői: Kinda Emese és Lukács Emőke, a Művelődési Ház munkatársai
Az adventi csodaváróra a részvétel regisztrációhoz kötött, kérjük a szülőket, hogy vagy személyesen a jegypénztárban hétköznapokon 11-14 és 15-17 órák között, vagy a 0 743 212131-es telefonszámon foglaljanak helyet gyermekeik számára.
A szervezők felhívják figyelmét, hogy az érvényes járványügyi korlátozások értelmében, a színház épületébe a 12 év feletti személyek a következő névre szóló, dátummal ellátott u.n. zöld igazolvány felmutatásával léphetnek be:
o SARS-CoV-2 elleni, QR-kóddal ellátott oltásigazolással (melynek érvényessége a teljes oltási program befejezésétől számított 10 nap után kezdődik);
o a SARS-CoV-2 fertőzésen való átesésről szóló igazolással (amely a megfertőződéstől számított 15. nap és 180. nap közötti periódusban érvényes).

Frissítés dátuma:
2021.12.07.

#Kulturális

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette