Helyi hivatalos közlöny

"Arcok-Élek – festészeti kiállítás" adatai:

Dátum

2019. december 03. 18:00 – 2019. december 03. 19:00

Helyszín

Hargita Megyei Hagyományőrzési Forrásközpont

Facebook esemény

Kedden, december 3-án 18 órakor nyílik meg Bikali Biró Éva Arcok-Élek című festészeti kiállítása a Hargita Megyei Hagyományőrzési Forrásközpont 1918. december 1., 9. szám, második emeleti kiállítótermében. A kiállítást P. Buzogány Árpád művelődésszervező, a Forrásközpont művészeti tanácsadója nyitja meg, az eseményen a Szombatfalvi Református Egyház „Dávidka” gyermekkórusa karácsonyi dalokat ad elő.

Mintegy 22 alkotás, olaj, akril és pasztell technikával, a színek és a formák segítségével közvetíti Biró Éva érzéseit, meglátásait a világról. Arcok, házak, karakterek, virágkompozíciók változatos módon jelzik, mennyire izgalmas az a sajátos világ, amelyben benne van a valóság, de benne van valami más is, ami a fantázia, a költészet és a mögöttes tartalmak világába vezet el.

Bikali Biró Éva Székelyudvarhelyen élő alkotó, tagja a Marosvásárhelyi Képzőművészek Szövetségének, volt már néhány egyéni kiállítása és számos csoportos tárlaton mutatkozott be az eddigiekben.

Jelen kiállítást a hagyományőrzési központ kiállítótermében tíz napon át lehet megtekinteni hétköznapokon 9 – 16 óra között. Minden érdeklődőt szeretettel várunk a keddi kiállításmegnyitóra!

Frissítés dátuma:
2019.11.28.

#Kulturális

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette