Helyi hivatalos közlöny

"Autómentes nap Székelyudvarhelyen" adatai:

Dátum

2022. szeptember 22. 00:00 – 2022. szeptember 22. 23:59

Helyszín

Székelyudvarhely

Facebook esemény

Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala eseménye:

Szeptember 22. az európai autómentes nap. Székelyudvarhely rendszeresen kapcsolódik ehhez, nem lesz ez másként idén sem.
De miről is szól ez a nap?
Arról, hogy egy picit jobban figyeljünk arra, hogy csökkentsük a megnövekedett autóforgalom okozta környezeti problémákat. Arról, hogy felelősen válasszunk közlekedési módot. Arról, hogy mennyi előnye van a fenntartható, környezet- és emberbarát közlekedésnek.
A legfontosabb pedig az lenne, hogy ne csak ezen a napon, hanem lehetőleg mindig igyekezzünk okosan, környezettudatosan választani: gyalogoljunk, kerékpározzunk, rollerezzünk, sőt Lábbuszozzunk többet.
Azok a családok, melyeknek tagjai csütörtökön felülnek a Lábbusz valamelyik járatára, erről fotót készítenek, és azt az #automentesnapszekelyudvarhelyen hashtaggel együtt feltöltik a Facebookra, sorsoláson vehetnek részt, amelyen több, az autómentes naphoz kapcsolódó nyereményt sorsolunk ki.
Meglepetéssel is készülünk: csütörtökön reggeltől érdemes a Patkóba menni. Különösen ajánljuk ezt a közlekedési kígyós játékban résztvevő osztályoknak.

Frissítés dátuma:
2022.09.21.

#egészség

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette