Helyi hivatalos közlöny

"Az érzelmi intelligencia fejlesztése gyermek- és felnőttkorban" adatai:

Dátum

2019. május 14. 18:00 – 2019. május 14. 20:00

Helyszín

Stúdió Mozi

Facebook esemény

Dr. Kádár Annamária, a Mesepszichológia könyvek szerzője, a Pszichotrillák című műsor szakértő pszichológusa, a Nyitott Akadémia tagja az érzelmi intelligencia fontosságáról és fejlesztésének lehetőségeiről tart előadást Székelyudvarhelyen.

Mint írja: „Kutatások igazolják, hogy az életben való beválásunk nem csak értelmi képességeinken múlik. Az igazi sikereket és – ami még fontosabb! – a belső harmóniát, az önmagunkkal való elégedettséget csak akkor érhetjük el, ha képesek vagyunk felismerni a magunk és mások érzelmeit, kapcsolatokat teremteni, konfliktusokat kezelni, együttműködni, segítséget kérni, vágyainkat késleltetni, kitartani… Vagyis, ha fejlett az érzelmi intelligenciánk. ”

Gyakorlatias, humorral fűszerezett előadásában rávilágít arra, hogy az érzelmi intelligencia célzott gyakorlatokkal fejleszthető gyermek- és felnőttkorban egyaránt, szülőként pedig sokat tehetünk azért, hogy gyermekünknek magas legyen az érzelmi intelligenciája, és ezáltal könnyebben meg tudjon küzdeni a külső és belső nehézségekkel.

Az előadásra jegyek kaphatók a Bagolyvár Könyvesboltban május 2-től, a jegyek ára 20 Ron.

Frissítés dátuma:
2019.05.07.

#tudásfejlesztő/oktatás

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette