Helyi hivatalos közlöny

"Bizniszvitamin – Mi vár ránk 2022-ben?" adatai:

Dátum

2022. február 18. 08:15 – 2022. február 18. 10:00

Helyszín

Harghita Business Center

Facebook esemény

Harghita Business Center eseménye:

Februárban egy igazi nagyágyú lesz a Bizniszvitamin szakmai előadója. Diósi László menedzsert, pénzügyi szakembert, az OTP Románia, majd OTP Moldova ex elnök-vezérigazgatóját, a Romániai Magyar Üzleti Egyesület (RMÜE) elnökét köszönthetjük intézményünkben.
Diósi László egy pörgős, kompakt előadást fog tartani arról, hogy mi volt a közelmúltban itthon és külföldön, illetve mi várható ebben az évben a tőzsdéken, mi lesz az inflációval, a GDP-vel, a bankszektorral, a banki betétekkel és kamatokkal.
Megismerjük az aktuális piaci helyzetet, jövőképet kapunk 2022-re a gazdasági növekedésről, az infláció előrejelzésekről, a munkaerő költségéről. Az RMÜE elnöke beszélni fog a globális ellátási láncokról, az ingatlanpiac helyzetéről. Megismerhetjük azt, hogy hogyan viselkednek a piacok pénzbőségben, milyen állapotban vannak most?
Szó lesz még az ország eladósodottságáról, a háztartások megtakarításáról és költségeiről, a jegybanki tartalékokról, a lej árfolyam alakulásáról, a kisvállalkozások helyzetéről és a legjelentősebb kockázatokról is.
Az 50 perces reggeli végén előadónk konkrét tanácsokkal látja el a résztvevőket befektetésekkel és céges kultúrával kapcsolatban is.
Még mindig arra kérünk, hozd magaddal az oltási igazolásodat, mert a regisztrációnál kérnünk kell. Köszönjük!

Frissítés dátuma:
2022.02.16.

#tudásfejlesztő/oktatás

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette