Helyi hivatalos közlöny

"Bizniszvitamin – A kisvállalkozói válságok és a bundáskenyér" adatai:

Dátum

2022. szeptember 29. 08:15 – 2022. szeptember 29. 09:30

Helyszín

Harghita Business Center

Facebook esemény

Harghita Business Center eseménye:

Az ügyfelek vékonyodó pénztárcája, a beszerzési feltételek változása, egy régen hozott felelőtlen döntés, megnövekedett előállítási költségek, stb. mind-mind kreálhatnak kisebb nagyobb válságokat. Hogyan lehet ezeket kivédeni? Farkas Levente, a MarketingIskola alapítója szerint, ha ezeket a válságos időszakokat megtanuljuk helyesen felmérni és kezelni, akkor nemcsak, hogy jól jövünk ki ezekből a helyzetekből, de jó eséllyel hasonló tényező kapcsán vissza sem kerülünk soha.
A szeptemberi Bizniszvitaminunk meghívottja Farkas Levente, aki 20 éve a KKV-kal kel és fekszik: tanácsadóként különböző méretű vállalkozásokkal dolgozott már, ezidő alatt 1000 feletti erdélyi magyar vállalkozó ügyfele volt, és közel 300 vállalkozással dolgozott személyes konzultánsként.
De hogy jön ide a bundáskenyér? Fari azt mondja, a bundáskenyér készítésének van egy precíz, az elvégzendő tevékenységekre vonatkozó felcserélhetetlen sorrendje. Lehet variálni a kenyér szeletvastagságával vagy összetételével, a tojás darabszámával meg az eredeti gazdájával, de nem lehet előbb sütni, aztán tojásozni, nem lehet kihagyni az egyes lépéseket.
– Megfelelő lépések rossz sorrendben? A végeredmény izzadságszagú, időt és energiát igénylő nem ritkán évekig tartó szenvedés.
– Nem megfelelő lépések? Még nagyobb problémát kreálunk magunknak.
– Megfelelő lépések, megfelelő sorrendben? Nemcsak túléljük, de jól jövünk ki belőle.
Szóval, ha a sorrendet fel tudjuk állítani az élet bármely területén, jelen esetben a céges válságok esetén, akkor minden válságból ki lehet jönni. Fontos, hogy megerősödve jöjjünk ki belőlük. A szeptemberi BV előadója olyan (általa is 100%-os sikerrátával használt) képletet fog bemutatni és lebontani, hogy az mindenki számára emészthető legyen.
https://hbcenter.ro/…/bizniszvitamin-a-kisvallalkozoi…/
A Bizniszvitamin kizárólagos támogatója 2022-ben a Color Metal

Frissítés dátuma:
2022.09.22.

#tudásfejlesztő/oktatás

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette