Helyi hivatalos közlöny

"Bizniszvitamin – A közép-európai startup piac befektetői szemmel" adatai:

Dátum

2022. március 22. 08:15 – 2022. március 22. 09:30

Helyszín

Harghita Business Center

Facebook esemény

A Harghita Business Center eseménye:

Simó György, a budapesti Day One Capital alapító partnere előadásában a közép-európai startup piacról fog beszélni, értelemszerűen nem enciklopédikus jelleggel, hanem a Day One Capital szemszögéből.
Magyarország első intézményesített angyalbefektetői csoportja az egész régióban keresi azokat az ígéretes, induló technológiai cégeket, amelyek rövid időn belül nemzetközi karriert futhatnak be. Simó György mutatni fog számokat arról, hogy mennyiben tűnik dinamikusnak, a nyugat-európai piacokhoz felzárkozónak a közép-európai startup piac. Kik a fontosabb szereplők, befektetők, cégek, állami programok – különösen Magyarországon és Romániában.
Meghívott előadónk beszélni fog arról is, hogy a kockázati tőke hogyan működik, mikor és miért érdemes ilyen típusú befektetést bevonni a cégünkbe, illetve milyen szempontok határozzák meg, hogy kibe fektetnek? És úgy egyáltalán mitől lesz egy startup sikeres. De szó lesz a véletlenről, és a vállalkozói szemléletről is.
Természetesen beszélni fog arról is, hogyan és milyen fordulatokkal jutott el oda, hogy kockázati tőkével foglalkozik, illetve melyek voltak azok a fejezetek az életében, amelyek felkészítették, segítették abban, hogy befektetésekkel foglalkozzon.

Frissítés dátuma:
2022.03.18.

#tudásfejlesztő/oktatás

Következő:
Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette