Helyi hivatalos közlöny

"Bizniszvitamin – A reklámkészítők titkos fegyvere: a humor" adatai:

Dátum

2021. október 27. 08:15 – 2021. október 27. 10:00

Helyszín

Harghita Business Center

Facebook esemény

Harghita Business Center eseménye:

Két székelyföldi, György Botond és Rancz Zsolt fogtak két témát – a humort és a reklámot –, amivel nap mint nap foglalkoznak, és megkeresték ezeknek a közös pontját, majd megírták a Mitől döglik a légy? című könyvet. Ezt a könyvet, pontosabban a könyvnek az alapjául szolgáló témát fogja kicsit körbejárni az októberi Bizniszvitaminunk, október 27-én Rancz Zsolt, a könyv társszerzője.
A szerző állítja, egy vállalkozás felépítéséhez, fenntartásához és népszerűsítéséhez ugyanolyan eszközök és módszerek szükségesek, mint a hétköznapi életünkhöz. Hiszen a humor a mindennapjaink része, a boldogsághoz is hozzájárul, a megnyerő kommunikációban is jelen van és még számtalan területen, amire ugyan tudatosan nem figyelünk, de befolyásolja az életünket. Hát mekkora sikereket érhetnénk el, ha erre ezentúl tudatosan figyelnénk?
A könyvben rengeteg példát, tényt gyűjtöttek össze, majd elemeztek ki, ezáltal is bebizonyítva, hogy a humornak mekkora szerepe van a reklámokban. Ebből kapunk egy kis ízelítőt jövő szerdán az inkubátorházban.
Arra kérünk, hozd majd magaddal jövő szerdán az oltási bizonyítványodat (QR kódot, vagy hitelesített tesztet), mert a regisztrációnál kérnünk kell. Köszönjük!

Frissítés dátuma:
2021.10.20.

#tudásfejlesztő/oktatás

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette