Helyi hivatalos közlöny

"Bizniszvitamin – Hogyan lesz egy 30 kilós súlyfeleslegből milliárdos üzlet?" adatai:

Dátum

2024. május 17. 08:15 – 2024. május 17. 10:00

Helyszín

Harghita Business Center

Facebook esemény

Harghita Business Center eseménye:

Modell, édesanya, kezdő vállalkozó, üzletasszony, mentor és befektető – mérföldkövek egy sikeres (vállalkozó)nő életében. Ezek jellemzik májusi Bizniszvitaminunk meghívott előadójának szakmai életútját.
Szabinát sokan a Cápák között tévéműsor korábbi évadaiból ismerik, ahol egy végtelenül empatikus, a családokat és kisgyerekes szülőket célzó projektekre különösen érzékeny mentort ismerhettünk meg a személyében.
A sikeres üzletasszony 15 évnyi modellkarrier után, 2015-ben alapította a Toman Lifestyle vállalatot. Szabina első várandóssága után súlyproblémákkal küzdött, súlyfeleslegét egy fehérjediéta segítségével adta le, ebből alkotta meg a Toman életmódprogramot. Több mint 17 ezer vendég életmódváltását segítette már, cége néhány év alatt egymilliárd forint értékű, franchise-rendszerben működő vállalkozássá fejlődött.
Hogyan sikerült ez neki? Május 17-ei előadásában a kihívásokról, a nehézségekről, az üzleti életben jelenleg mindenhol tapasztalható gazdasági bizonytalanságokról fog többek között mesélni. Nemcsak inspirálni, de nagyon könnyen, bárki számára adaptálható tanácsaival segíteni is fogja a jelenlevő vállalkozókat.

Frissítés dátuma:
2024.05.13.

#tudásfejlesztő/oktatás

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette