Helyi hivatalos közlöny

"Business&Wine: A változás állandó" adatai:

Dátum

2022. október 21. 18:00 – 2022. október 21. 19:00

Helyszín

Harghita Business Center

Facebook esemény

Harghita Business Center eseménye:

A változás állandó – Változásmenedzsment és motiváció a hibrid munkavégzés korában – ezzel a címmel tart előadást október 21-én a Business&Wine eseményünkön dr. Kádár Magor.
Erre az alkalomra csavarunk kicsit a formátumon: a rendezvényt a HBC-ből a Vekkerbe visszük, a bort pedig koktélra cseréljük pontosabban koktélokra  https://hbcenter.ro/ese…/businesswine-valtozasmenedzsment/
Az esti eseményünknek ezúttal a HR lesz a témája, mert ugyan a világjárvány lecsengésével mindenki visszatért a munkájához (új vagy a régi munkahelyén), de mégis mintha más lenne a csoportok dinamikája, az új kollegák beilleszkedése, de az igények is változtak a munkavégzés formáját és a munkaidőt tekintve. Nem beszélve a globális gazdasági krízis okozta inflációról és bizonytalanságról, amely átjárja a mindennapokat.
Milyen sajátosságai vannak a járvány utáni munkavégzésnek, hogyan lehet a változásra felkészülni, azt kommunikálni, hosszú távon pedig motiválni, megtartani a munkatársakat? Specifikus helyzetek sajátos megoldásokat kérnek, azonban van pár általános globális és hazai trend, amit érdemes közelebbről is szemügyre venni.
Kádár Magor interaktív előadásán közösen keresünk válaszokat és gondolkodunk, hogyan lehet eredményesebbé tenni a belső kommunikációt. És hogy egyáltalán milyen lehetőségeink vannak a munkatársak elégedettségének és helyben maradásának fokozására.

Frissítés dátuma:
2022.10.12.

#tudásfejlesztő/oktatás

Következő:
Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette