Helyi hivatalos közlöny

"Business&Wine Tomán Szabinával" adatai:

Dátum

2024. május 17. 18:00 – 2024. május 17. 19:00

Helyszín

Harghita Business Center

Facebook esemény

Harghita Business Center eseménye:

Jövő pénteken, május 17-én 18 órától Tomán Szabina üzletasszony, befektető, a Toman Lifestyle Kft. alapító-elnöke lesz a meghívott előadónk. Szabinát sokan a Cápák között tévéműsor korábbi évadaiból ismerik, ahol egy végtelenül empatikus, a családokat és kisgyerekes szülőket célzó projektekre különösen érzékeny mentort ismerhettünk meg a személyében.
Hogyan ment volna csődbe a cégem, ha ragaszkodom ahhoz, amiben korábban hittem? – erről fog beszélni május 17-én.
Tomán Szabina életmódváltó programjával több mint 17.000-en fogytak már le. Módszerének esszenciája volt, hogy konzulensek segítették országszerte a Tomán-szalonokban a vendégek fogyását és életmódváltását. A koronavírus járvány azonban megváltoztatta a fogyasztási szokásokat, ezzel párhuzamosan pedig szinte minden üzletágat utolérte az e-kereskedelem.
Az a 17 ezer (fél udvarhelynyi) ember viszont, akinek saját vállalkozása által sikerült nemcsak lefogyni, hanem életmódot váltani, és egy új, egészséges és fenntartható életformát kialakítani, biztosan nem csak emiatt néz fel rá.
Dilemmák és kihívások? Hogyan tér át egy üzleti a webshopon keresztül való értékesítésre, miközben a személyre szabható szolgáltatásban látja a siker zálogát?
Tomán Szabina május 17-i előadásában elmeséli, hogyan lehet két üzletág, látszólag egymást kioltó működését összesimítani.

Frissítés dátuma:
2024.05.13.

#tudásfejlesztő/oktatás

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette