Helyi hivatalos közlöny

"Családi olimpia Székelyudvarhelyen" adatai:

Dátum

2024. június 02. 10:00 – 2024. június 02. 18:00

Helyszín

Városi Sportcsarnok

Facebook esemény

Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala eseménye:

Fergeteges családi olimpiát tartunk Székelyudvarhelyen a Mozgás évében. Élményre váltható értékes utalványokat és nyereményeket vihetnek haza a nap végén a nyertes családok, de minden résztvevő garantáltan jó mókaként nyugtázza majd a nyolcpróbás olimpiát.
Gyorsasági, erőnléti és ügyességi játékok, vetélkedők, móka és közös sportolás – ez az, amire számíthatnak a regisztráló családok. Kézilabda, kosárlabda, bábucipelés, futball, tenisz, váltófutás, bringázás és sportlövészet próbatételeit kell kiállniuk a családtagoknak, akik számára természetesen, ha minél több barát, osztálytárs, szomszéd drukkol, annál izgalmasabb lesz a játék.
Mindvégig a mozgáson, a játékosságon marad a hangsúly, de ha már olimpia, akkor sportszerűen, verseny jelleggel zajlanak a próbák a székelyudvarhelyi Iskolás Sportklub és Városi Sportklub, vagyis az ISK és a VSK irányításával.
A nyereményeket nagylelkűen felajánló cégek és intézmények a következők: a Deság Resort, az Elite Airsoft, az EnerGym Fitness, a Fit Feel, a Haáz Rezső Múzeum, az Ivói Izlandi Lovak, a Művelődési Ház, a Páva étterem és wellness, a Power Gym, a Septimia Hotels & Spa, a Tomcsa Sándor Színház, a Városi Könyvtár, és további támogatókkal bővülhet a sor.
A kiállt próbák élményét a nyeremények garantáltan megsokszorozzák. Minden érv amellett szól, hogy érdemes regisztrálni, és olimpiást játszani.
Várjuk tehát a gyerekes családok jelentkezését, létszámkorlát nélkül, hiszen a kisiskolástól a nagyszülőig minden családtag része lehet a csapatnak, az összes próbatételt kiállhatják, de a sportszerűség jegyében legtöbb öt családtag teljesítményét pontozzuk.
Jelentkezési határidő: május 24.
A jelentkezéshez ezt az űrlapot kell kitölteni: https://forms.office.com/e/08WMqU3Mwh
Mozdulj, Udvarhely!

Frissítés dátuma:
2024.05.16.

#Sport

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette