Helyi hivatalos közlöny

"Deliága Éva: Miért viselkedik így a gyerekem?" adatai:

Dátum

2019. október 29. 18:00 – 2019. október 29. 19:30

Helyszín

Stúdió Mozi

Facebook esemény

Irigység, verekedés, akaratosság, köröm rágás, tikkelés, félelmek, szorongások, agresszió, ágybavizelés, beilleszkedési nehézségek, magatartási zavarok, rémálmok, szeparációs szorongás, az új dolgok elfogadása, rivalizálás, kudarctűrés….
Mindez csak elenyésző fajtája a viselkedéses problémáknak, melyek akár a családi kapcsolatokban, akár a közösségekben gondot jelenthetnek. Mi állhat az agresszió vagy
éppen a szorongás hátterében? Hogyan segíthet gyermekének megoldani ezeket a problémákat?

Deliága Éva okleveles gyermekpszichológus, integratív gyermekterapeuta több, mint tizenöt éve foglalkozik azzal, hogy mi állhat ezeknek a viselkedéses problémáknak a hátterében, mi okozhatja a tüneteket.
Miért viselkedik így a gyerekem? című előadásában szakzsargon mentesen, kristálytiszta, érthető módon fogalmazza meg szakszerű, tudományosan is alátámasztott pszichológiai tapasztalatait, hogy azok a gyakorlatba ültetve megkönnyítsék a szülők gyermekkel való foglalkozását.

A Nyitott Akadémia tagjaként számtalan városban tart előadást, írásai a Hvg Psziché Magazinban, a Hvg online-on, a Pöttyöslabda.hu-n, és a Kölöknet.hu-n. is olvashatók.
Eddig megjelent könyvei:’ Mit kezdjünk az akaratossággal’, ‘Mit kezdjünk a szorongással’, ‘Ketten háromfelé’, több, mint 10 ezer eladott példányon vannak túl.

A Piros. Produkció meghívására, az Udvarhelyszéki Anyák közreműködésével először tart előadást Székelyudvarhelyen!

Jegyek kaphatók a Bagolyvár Könyvesboltban.
A jegyek ára: 30 Ron.

Frissítés dátuma:
2019.10.18.

#tudásfejlesztő/oktatás

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette