Helyi hivatalos közlöny

"Designer vásár a HBC-ben" adatai:

Dátum

2020. március 06. 15:00 – 2020. március 06. 19:30

Helyszín

Harghita Business Center

Facebook esemény

Milyen vásár?!
Designer: vagyis végiggondolt, egymással jól kombinálható, ikonikus alapdarabokból álló kollekciók bemutatása, modern, újragondolt, minőségi kialakítással a „slow fashion” jegyében.

És kik a dizájnerek?
Enemy in the Wardrobe – nem hagyományos divatmárka, hanem egy új kategória a divat világában, amelynek célja, hogy a sok felesleges ruha és impulzus vásárlás helyett, egy tudatos ruhatár kialakítására ösztönözze vásárlóit.
Bővebben róluk itt találsz: https://einthew.com/

YURKOV – olyan minőségi szoknyákat, ruhákat és más alapdarabokat próbálhatsz fel, amelyeket sokoldalúan és stílusosan tudsz viselni, kombinálni, szettekbe építeni.

Miért szervezzük?
A március 8-ai héten több nőnapi eseményünk is lesz. Köztük ez is. Ha bővebben kellene megindokolni, akkor kolléganőinket idézzük: minden nőnek, minden reggel kihívást jelent a szekrény előtt megtalálni a megfelelő ruhadarabokat.

De ha hosszútávon olyan megoldást szeretnél erre a problémára ami stílusos, idő- és költséghatékony és nem mellesleg környezet tudatos akkor építs fel magadnak egy kapszula ruhatárat. A módszer, egy olyan ruhákat és kiegészítőket tartalmazó alapruhatár felépítését jelenti, ahol minden mindennel kombinálható és így nagyon sok megfelelő szett alakítható ki.

Gyere el, kapcsolódj ki egy csajos délutánon, ismerkedj meg részletesen a kapszula ruhatárral, EW kollekciójával és segítünk a ruhatárad felépítésében. Érezzük jül magunkat!

Péntek délután a hangulatot feldobja még sminkes és fodrász is, ők segítenek majd 5 perces „kifutó” sminket és frizurát készítened.

De kényeztetni fogunk 112 Coffee & Co. kávéival és a Manó Fagylaltozó fagyijával is.

Mikor?
Március 6-7., 15:00 – 19:30 között

Hol?
Harghita Business Center előtere

Várunk inspirálódni, tanulni. Töltsd fel magad a tavaszra!

Frissítés dátuma:
2020.02.28.

Következő:
Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette