Helyi hivatalos közlöny

"Digitális Kaláka 2019" adatai:

Dátum

2019. október 25. 09:00 – 2019. október 27. 20:00

Helyszín

Rákóczi Center

Facebook esemény

A U-hub Udvarhelyszéki IT&C Közösség, a Harghita Business Center inkubátorház és Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala 2019-ben is megszervezi a Digitális Kaláka elnevezésű rendezvényt, amelynek tavalyi első kiadása nagy sikernek örvendett.

A Digitális Kalákára, mely civil szervezeteknek, közintézményeknek vagy magánszemélyeknek segít a közösségi élethez kötődő kihívások, problémahelyzetek digitális megoldásában, idén október 25–27. között kerül sor a Rákóczi Center rendezvényközpontban és a Harghita Business Center inkubátorházban.

A program első körében beküldött projektek alapján a jelentkező IT csapatoknak – IT-szuperhősöknek – egy 48 órás hackathon, azaz számítástechnikai vetélkedő során olyan prototípusokat kell kidolgozniuk, amelyeket kiindulópontként lehet használni a későbbiekben egy nagyobb fejlesztéshez.

A rendezvény végén a versenyen készült prototípusokat 5-10 perces bemutatóban (pitch talk) kell majd ismertetniük a csapatoknak. A munkákat ezúttal is szakmai zsűri fogja értékelni, a 3 legjobb csapat pedig értékes nyereményekkel gazdagodik.

A Digitális Kalákára beküldött projektekről itt olvashatsz bővebben: https://u-hub.ro/digitalis-kalaka-2019/

Frissítés dátuma:
2019.10.14.

#tudásfejlesztő/oktatás

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette