Helyi hivatalos közlöny

"Ébredés – zenés irodalmi est Székelyudvarhelyen" adatai:

Dátum

2021. november 13. 18:00 – 2021. november 13. 19:00

Helyszín

Szent István-terem

Facebook esemény

Hargita Megyei Hagyományőrzési Forrásközpont eseménye:

Zenés irodalmi est Székelyudvarhelyen a Magyar Nyelv Napján.
A magyarországi Anyanyelvápolók Szövetsége kezdeményezésére elindított ünnepnap hazai megtartását a Román Parlament 2015-ben szavazta meg, azóta tartjuk november 13-án a Magyar Nyelv Napját. A Hargita Megyei Hagyományőrzési Forrásközpont és Hargita Megye Tanácsa minden évben csatlakozik a Magyar Nyelv Napjának méltó megünnepléséhez.
Idén intézményünk szervezésében Székelyudvarhely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, Szent István Termében szombaton, november 13-án 18 órától egy zenés irodalmi estre kerül sor Ébredés címmel.
Négy kiváló helyi előadóművész lép fel: Albert Orsolya színművésznő, Faluvégi Chripkó Krisztina operaénekes, közreműködik Sófalvi Emese hegedűn és Lókodi András zongorán. Zene és vers hangzik el az Ébredés c. műsorban.
A részvétel feltétele Covid-zöldigazolvány (12 év fölötti személyek részére) és telefonos bejelentkezés, hétköznapokon 9–15 óra között a 0744-766695-os telefonszámon. Az aktuális járványügyi szabályok betartása kötelező.
A Magyar Nyelv Napjára szervezett esemény partnere Székelyudvarhely Város Polgármesteri Hivatala, támogatója az RMDSZ és a Communitas Alapítvány.

Frissítés dátuma:
2021.11.11.

#Kulturális

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette