Helyi hivatalos közlöny

"És Rómeó és Júlia" adatai:

Dátum

2020. március 22. 19:00 – 2020. március 22. 20:30

Helyszín

Tomcsa Sándor Színház

Facebook esemény

A koronavírusra vonatkozó törvényi szabályozás értelmében nem tudjuk megtartani a március 22., 23., és 24-re meghirdetett És Rómeó és Júlia című előadást Székelyudvarhely, Marosvásárhely és Csíkszereda városokban. Jelenleg folynak az egyeztetések egy új időpont megtalálására, de a jegyek természetesen visszaválthatók személyesen a jegyértékesítő irodákban, vagy az online vásárolt jegyek árát a jegyértékesítő cég (Biletmaster vagy Bilete) visszautalja.
Az eseményekben a városokra vonatkozóan részletezzük a visszaváltás menetét.
Megértésüket köszönjük!

***

„Elmesélünk egy történetet azokkal a lehetőségekkel és szabadsággal, amelyet egy mesélői helyzet megenged. Azzal a korlátlan fantáziával (játékosan, mégis komolyan véve), ahogy az ember komolyan beszél a gyerekekkel szerelemről, halálról, tisztességről, barátságról.” (Rudolf Péter)

Ketten vannak a világot jelentő deszkákon. Shakespeare világát jelentik. Egy halálra ítélt, halhatatlan szerelem történetét. Ám Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter nemcsak a szerelmespárt alakítják. Varázsos játékukkal életre keltik egész Veronát. Testük egyben a díszlet is. Gesztusok, mozdulatok fantáziadús jelrendszerével változnak egy pillanat alatt figuráról figurára. Öntörvényű, lázas száguldás, egy drámaköltő zseni kottája alapján.

A Piros. Produkció szervezésében látható előadásra jegyek kaphatók a Tomcsa Sándor Színház jegypénztárában.
A jegyek ára: 50 Ron

És Rómeó és Júlia

Vámos Miklós ötlete és Mészöly Dezső fordítása alapján az előadást létrehozta: Nagy-Kálózy Eszter, Rudolf Péter, Horgas Ádám

Játsszák:
Nagy-Kálózy Eszter (Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, érdemes és kiváló művész)
Rudolf Péter (Kossuth- és Jászai Mari-díjas, kiváló művész)

Frissítés dátuma:
2020.03.11.

#Kulturális #szórakoztató

Következő:
Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette