Helyi hivatalos közlöny

"Filmvetítés a csillagos ég alatt" adatai:

Dátum

2022. augusztus 31. 21:00 – 2022. augusztus 31. 22:00

Helyszín

Szejkefürdő

Facebook esemény

UFF és Székelyudvarhely Művelődési Ház eseménye:

A májusban lezajló Diáknapokon a RetRoyals csapat céljául tűzte ki, hogy visszahozza a mozizás élményét Székelyudvarhelyre. Ki ne szeretne pattogatott kukorica illatban barátokkal hangos nevetésbe kezdeni egy-egy vígjáték jó poénján? Körmöt lerágva izgulni, hogy megmentik-e a világot az akcióhősök? Vagy együtt sírni a főhőssel a drámák tetőpontján?
S, hogy az ötlet ne maradjon a Patkó színpadán: a diákok a Művelődési Házzal közösen a Szejkére hívnak mindenkit, aki egy nyárzáró mozizásra vágyik.
Gyere el, és zárjuk egy remek közösségi élménnyel az idei nyarat, augusztus 31-én (szerdán) a Szejkefürdőn, 21:00 órától!
Ne felejtsd el magaddal hozni a pokrócod és a barátaid, akikkel szívesen moziznál a csillagos ég alatt.
A vetítésre a belépés ingyenes!
A film rövid leírása:
FOMO – Megosztod és uralkodsz
A történet középpontjában Gergő és három középiskolai barátja áll, akik vloggerként a manapság oly’ divatos kihívás videókkal igyekszenek népszerűek lenni és begyűjteni a lájkokat. Egy házibuli alkalmával túl messzire mennek, ami súlyos következményekkel jár.
A FOMO a felelősségvállalásra, a tetteink következményeire hívja fel a figyelmet olyan témákon keresztül, mint a szülő-gyermek kapcsolat, a túlzott online jelenlét vagy a nemi erőszak.
Az izgalmas hangulat és a popcorn garantált, már csak te hiányzol!

Frissítés dátuma:
2022.08.29.

#Kulturális

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette