Helyi hivatalos közlöny

"Hogyan hozhatod ki magadból a legjobbat?" adatai:

Dátum

2023. március 16. 18:00 – 2023. március 16. 19:00

Helyszín

Menta Bistro

Facebook esemény

Harghita Business Center és Teomo eseménye:

Márciusban szakmai előadást szervezünk az RMKT helyi szervezetével, amelynek előadója Dara Péter lesz. Meghívott előadónknak vezetőfejlesztőként az a jelszava, hogy „A legjobbat hozom ki belőled!”.
Mégis hogyan? Dara Péter néhány kérdéssel indítva mutatja meg az irányt:
– Te tudod, hogy valójában milyen tehetségeid vannak ahhoz képest, amit magadról gondolsz, vagy amit mások állítanak rólad?
– Tudod, hogy a valódi tehetségeidre alapozva, azokat tudatosan használva mennyivel könnyebb sikereket, eredményeket elérni?
– Tudod, hogy a tehetségeid milyen veszélyeket rejthetnek magukban, ha nem kezeled tudatosan azokat?
– Tudod, hogy milyen potenciál rejtőzik benned és hogyan tudod saját magad és mások javára fordítani azt?
– Tudod, hogy melyek a belső motivációd, s ezek milyen módon segíthetik a sikerességedet?
– Tudod, hogy a motivációid akaratodon kívül hogyan tehetnek tönkre téged vagy kapcsolataidat másokkal, ha nem vigyázol?
– Tudod, hogy milyen lennél akkor, amikor önmagad legjobb formáját adod ahelyett, hogy próbálnál vélt vagy valós elvárásoknak megfelelni?
Dara Péter tapasztalatai alapján ezekkel nincsenek tisztában sem a vezetők, sem a vállalkozók.
Péter azzal lepi meg munkája során a vezetőket, vállalkozókat, hogy megmutatja nekik saját maguk, vagy akár az általuk vezetett szervezet vonatkozásában a fentieket.
Majd ezen túlmenően végigvezeti őket azon az úton, amikor megismerik önmagukat. A megértésén túl azonban a vezetők folyamatos visszacsatolásokra is számíthatnak, amelyek révén – azokat gyakorlatba ültetve – készségszintűvé tudják tenni a tehetségeik, motivációik és természetes önazonos énjük használatát.
Így elérik, hogy nem külső kapaszkodókra támaszkodva keresik a boldogulást, a sikert az érintettek, hanem önmagukra építve tudják megoldani a hétköznapi kihívásokat, nap mint nap eredményesen cselekedve a céljaik elérése érdekében.
Te is szeretnéd kihozni magadból a legjobbat? Kíváncsi vagy, hogy Péter hogyan hozta ki a legjobbat a helyi vállalkozókból?
Dara Péter előadásának vendégei is lesznek: Pál Róbert, a Melinda Instal vezérigazgatója, valamint Geréb László a Matula Média tulajdonosa, a Romániai Magyar Közgazdász Társaság székelyudvarhelyi szervezetének elnöke.
Március 16-án tarts velünk!
Annál is inkább, mert az előadást egy borkóstoló követi. Ennek szakmai vezetője Bakó László WSET level 3 diplomás Sommelier lesz.
Tőle majd megtudhatjuk a francia borok történetét és különleges jellemzőit.
A Teomo által felkért szakember bevezet majd minket a franciák által tisztelt borászati hagyományok és technikák világába.
Helyet foglalni illetve jegyet vásárolni itt tudsz >> https://hbc.ro/…/hogyan-hozhatod-ki-magadbol-a-legjobbat/
Az előadást a HBC az RMKT székelyudvarhelyi szervezetével közösen, a Teomo borszaküzlettel partnerségben szervezi.

Frissítés dátuma:
2023.03.14.

#tudásfejlesztő/oktatás

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette