Helyi hivatalos közlöny

"III. Kárpát-medencei Legendárium Karnevál" adatai:

Dátum

2020. június 06. 10:00 – 2020. június 06. 19:00

Helyszín

Sétatér

Facebook esemény

Június 6-án megtöltjük a székelyudvarhelyi Városi Parkot sok-sok legendával, mondával, koncertekkel, gyermekfoglalkozással és rajzfilmvetítéssel! ?

? A Legendárium Karneválon a Kárpát-medence minden szegletének sajátos legendái megelevenednek, így megismerhetitek az erdélyi, dunántúli, kárpátaljai vagy éppen délvidéki magyar mondákat és legendákat is!

? Iskolás csoportok, osztályok jelentkezését várjuk, hogy vigyék színre és mutassák be szülőföldjük, településük legérdekesebb történeteit június 6-án, szombaton Székelyudvarhelyen!

❗ Jelentkezni ?́?????? ??-éig lehet az ????@???????????.?? e-mail címen. ? A levélbe írjátok bele a jelentkező csapat iskoláját és létszámát, a bemutatni kívánt legenda címét, valamint az előadás rövid koncepcióját. Csak a műfaji szempontoknak eleget tevő előadásokat áll módunkban meghívni. Minden résztvevő csoport utaztatása és étkezése díjmentes, a távolról érkező csapatok számára szállást is biztosítunk.

?‍?? A legügyesebb csapat elnyeri a Varázspatkó-díjat, a fődíj egy budapesti kirándulás! A legjobb produkció vezető pedagógusát emellett egy páros wellnesshétvégével is megjutalmazzuk. Hajrá, tancik!

Frissítés dátuma:
2020.03.11.

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette