Helyi hivatalos közlöny

"Kék pillangó – önismereti foglalkozás" adatai:

Dátum

2023. május 25. 17:00 – 2023. május 25. 18:00

Helyszín

KÖZ. – közösségi kávéház

Facebook esemény

KÖZ. – közösségi kávéház eseménye:

Biztos, hogy nem lehet könnyű, de hisszük, hogy ők is pont olyanok mint mi, mint mindenki más, csak egy különlegesebb világban élnek és néha csodálatosabb dolgokat látnak meg a mindennapokban.
.
Kiscsoportos foglalkozás indul április 27-től, csütörtökönként 17 és 19 óra között olyan egyedibb igényű gyerekeket nevelő szülőknek, akik szeretnének kapcsolatokat teremteni és teret adni az egymásratalálásnak. Ahol bár mindannyian egyediek vagyunk, ugyanúgy gondolkodunk, ugyanolyan problémákkal küzdünk és örömökkel gazdagodunk. Ahol a speciális normális.
.
Foglalkozásvezető Farkas Zsuzsánna
„Farkas Zsuzsánna vagyok, autista gyermeket nevelő autista édesanya, képzőművész. Ezek mellett blogot is írok az autizmusról, a saját tapasztalataimról, hogyan is látja egy autista felnőtt ember a világot, hogyan boldogul a mindennapjaiban, milyen gondokkal küzd meg. Szociális munkát tanulok, szeretném fejleszteni a városunk közösségét, amiben egy más képességekkel megáldott személy is aktív tagja lehet a társadalmunknak. Fontosnak tartom az empátiát, az ítélet mentes szemléletet, a megértést és az elfogadást.”
.
A csoportba 6 személyt tudunk fogadni, ezért bejelentkezni szükséges április 23.-ig Zsuzsánál vagy nálunk üzenetben.
A 8 alkalom 300 lej (részletfizetési lehetőséggel)
.
Amennyiben valamilyen okból kifolyólag nem sikerül csatlakozni a kiscsoportba, lehetőség van minden csütörtökön a foglalkozás előtt, 4 órától egy órácskát kávézni Zsuzsával nyílt körben.
Egy órát beszélgetni, hallgatni, megérteni, elfogadni és szeretni.

Frissítés dátuma:
2023.05.23.

#tudásfejlesztő/oktatás

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette