Helyi hivatalos közlöny

"Kiraklak a könyvtárnál!" adatai:

Dátum

2024. július 19. 16:00 – 2024. július 21. 16:00

Helyszín

Városi Könyvtár

Facebook esemény
Ismét egy kihagyhatatlan eseményre kerül sor  július 19-21. között, amely vonzza a puzzle-rajongók és az érdeklődők figyelmét a környék minden sarkából. Ez alkalommal is a városunkban, a Városi Könyvtár előtti téren, több különleges puzzle kirakására vállalkozunk.
Ezek a puzzle-ek hatalmas kihívást jelentenek, mind a kezdők, mind a tapasztalt puzzle-mesterek számára.  Az érdeklődőknek lehetőségük lesz bekapcsolódni, és részt venni a kirakósozásban, amely 48 órán keresztül tart. Bátran állíthatjuk, hogy ez a rendezvény valódi összetartó erőt teremt, hiszen a résztvevők közös erőfeszítéseivel a több kirakós darab végül egységgé áll össze, megörökítve az összefogás és a közösség erejét.
A rendezvény során nem csupán a kirakósozásé a főszerep. Különleges meglepetéseket tartogatunk a résztvevők számára. Péntek és szombat este dokumentumfilmek vetítésére kerül sor a Hagyományőrzési Forrásközpont archívumából. A vetítéseket a szerzőkkel és szereplőkkel való beszélgetések előzik meg.  A turnusok között számos szórakoztató produkcióval várjuk az érdeklődőket, hogy felfrissítsük és felvidítsuk őket.
 Az eseményre előzetes regisztráció szükséges. Bár igyekszünk mindenkinek helyet biztosítani, az asztalok körül kényelmesen 80 személy fér el (8 személy/asztal).
Az alábbi linken tudsz regisztrálni:
https://shorturl.at/EOZiL
A Székelyudvarhelyi Városi Könyvtár és a Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány július 19-21 közt fogadja a puzzle-rajongókat és a kíváncsi érdeklődőket. Várunk mindenkit szeretettel, hogy együtt alkossuk meg ezt a páratlanul emlékezetes kirakós élményt.

Frissítés dátuma:
2024.07.02.

#szórakoztató

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette