Helyi hivatalos közlöny

"Kiraklak a könyvtárnál!" adatai:

Dátum

2023. június 30. 16:00 – 2023. július 02. 16:00

Helyszín

Városi Könyvtár

Facebook esemény

Székelyudvarhelyi Városi Könyvtár eseménye:

Egy kihagyhatatlan eseményre kerül sor június 30-tól július 2-ig, amely remélhetőleg idevonzza a puzzle-rajongók és az érdeklődők figyelmét a környék minden sarkából. Ez alkalommal a városunkban, a városi könyvtár előtti téren, egy lenyűgöző 33 600 darabos óriás puzzle kirakására vállalkozunk.
Ez a méretes kirakós, amely újabb rekordot állít fel, hatalmas kihívást jelent mind a kezdők, mind a tapasztalt puzzle-mesterek számára. Az érdeklődőknek lehetőségük lesz bekapcsolódni és részt venni a kirakósozásban, amely 48 órán keresztül tart. Bátran állíthatjuk, hogy ez a rendezvény valódi összetartó erőt teremt, míg a résztvevők közös erőfeszítéseivel a több tízezres darabszámú puzzle végül eggyé áll össze, megörökítve az összefogás és a közösség erejét.
A rendezvény során nem csupán a kirakósozásé a főszerep. Különleges meglepetéseket tartogatunk a résztvevők számára. A turnusok között számos szórakoztató produkcióval várjuk az érdeklődőket, hogy felfrissítsük és felvidítsuk őket.
Az eseményre előzetes regisztráció szükséges, mert a helyek száma korlátozott. Légy részese egy olyan eseménynek, amely a puzzle-mánia egyedülálló világát és a közösség erejét ünnepli!
A Székelyudvarhelyi Városi Könyvtár és a Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány június 30-tól július 2-ig fogadja a puzzle-rajongókat és a kíváncsi érdeklődőket.
Várunk mindenkit szeretettel, hogy együtt alkossuk meg ezt a páratlanul emlékezetes kirakós élményt.

Frissítés dátuma:
2023.06.15.

#szórakoztató

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette