Helyi hivatalos közlöny

"Kiss Csaba: Esti próba" adatai:

Dátum

2020. december 11. 19:00 – 2020. december 11. 20:30

Helyszín

Tomcsa Sándor Színház

Facebook esemény
Kiss Csaba
ESTI PRÓBA
kamaradráma zongorára
Két ember. Egy férfi és egy nő. Egy nő és egy férfi. Két színész.
Egyikük pályája elején jár, nagy reményektől és bizonyítási vágytól fűtve bontogatja szárnyait, hogy „kiplakátolt színésznő” lehessen, másikuk pedig pályája közepén, művészi- és emberi válsághelyzetben, megtörten kapaszkodik élete széthulló darabjaihoz. Azt hiszem, mindketten félnek. Egymásra vetítik ki vágyaikat és problémáik megoldását a másiktól várják.
Két ember kötéltánca ez, kételyek, kérdések, vágyak és görcsök, a boldog jövőbe vetett hit és a kudarcokba való belefásultság között. Két ember kötéltánca szerep, színész és magánember határán, akik egy pillanatra egymásba kapaszkodnak, de nem tudni, hogy túllendítik egymást egy-egy problémán, vagy a mélybe rántják a másikat. Csak egy találkozás, egy esti próba. Nem tudjuk, mi volt előtte, nem tudjuk mi lesz utána, egyáltalán találkoznak-e még. A fontos az, hogy itt és most mi történik két ember között.
SZEREPOSZTÁS
Gelsomina: NAGY XÉNIA-ABIGÉL
Zampano: DUNKLER RÓBERT
Ügyelő: MÁTHÉ MIKLÓS MÓNIKA
Fény: TOÁSÓ ISTVÁN
Hang: BOCA HUNOR-LEHEL
Díszlet és jelmez: SZŐKE ZSUZSI m.v.
Zene: ILA GÁBOR m.v.
Dramaturg: DEMETER KATA m.v.
Rendező: TÓTH ÁRPÁD
Az előadásokat korlátozott nézőszámmal játsszuk, ezért csakis előzetes helyfoglalással áll módunkban jegyet biztosítani. Jegyek személyesen válthatók a jegypénztárban hétköznapokon 11-14 és 15-17 órák között.
Tel: +40 266 212131

 

Frissítés dátuma:
2020.12.08.

#Kulturális

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette