Helyi hivatalos közlöny

"MAGYAROK PÁRIZSBAN – január 28-án 18 órától" adatai:

Dátum

2023. január 28. 18:00 – 2023. január 28. 19:00

Helyszín

Szent István-terem

Facebook esemény

A Hedon Express Utazási Iroda eseménye:

A Hedon Express Utazási Iroda igazi kulturális csemegével kíván kedveskedni az új évben ügyfeleinek, illetve Székelyudvarhely, Erdély közösségének. Irodájuk meghívott vendégei Szirbek István, Párizsban élő művészettörténész és Kautzky Armand, JÁSZAI MARI-DÍJAS ÉRDEMES MŰVÉSZ.
Előadásuk címe: Magyarok Párizsban, amelyet a városháza Szent István termében mutatnak be 2023. január 28-án, 18 órai kezdettel. Ezt követően, az est méltó lezárása, egy francia különlegességekből összeállított vacsora, francia
borokkal fűszerezve, a Gondűző Étteremben, ahol közvetlen baráti beszélgetésre, ismerkedésre kerül sor meghívott, illusztris vendégeinkkel. A Magyarok Párizsban c. előadást másnap, azaz január 29-én, délután 5 órától megismételjük.
Ünnepi sorozatunk tovább folytatódik. Január 30-án Szirbek István művészettörténész, Párizs (és nem csak) szakavatott ismerője, egyéni előadást tart, délután 6 órától a fények városáról. Helyszín: Gondűző Étterem, Székelyudvarhely.
Magyarok Párizsban – mit is fed ez a cím? Kautzky Armand művész úr vallomása szerint: „Évek óta terveztünk Istvánnal valamit közösen!”. Így született meg ez a párizsi „időutazás képekben és hangokban”. Egy történelmi sétára kalauzolnak el minket Párizsban. Virtuálisan bejárjuk azokat a helyeket, ahol „elődeink jártak” és alkottak. Mindezeknek szem és fültanúi lehetünk meghívott művészeink hiteles tolmácsolásában.
* Az előadásra a belépés 50 Ron.
Az előadásokat követő vacsora a Gondűző Étteremben a helyszínen fizetendő.
Szeretettel várjuk Önöket,
* Jegyek : előadás előtt a helyszínen, vagy a 0742326844 -es telefonszámon, e-mail: hedonexpress.ro@gmail.com vagy Messenger üzenetben lehet.
Helyek száma korlátozott
Elérhetőseg : 0768608099.
Bihari Márta,
Hedon Express Utazási Iroda

Frissítés dátuma:
2023.01.25.

#Kulturális

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette