Helyi hivatalos közlöny

"Méltatjuk az udvarhelyi vállalkozókat" adatai:

Dátum

2022. március 24. 17:00 – 2022. március 24. 18:00

Helyszín

Szent István-terem

Facebook esemény
Jegyek
forms.gle/7UrTC3iVzSqPeJPm8
Nyilvános Bárki a Facebookon vagy azon kívül
Március 24-én, csütörtökön 17 órától egy ünnepélyes rendezvény keretében díjazni fogjuk a város legsikeresebb és legígéretesebb vállalkozásait. A díjak odaítéléséhez egyrészt a 2020-as pénzügyi év eredményeit vesszük figyelembe – mert a számok nem hazudnak. De tisztában vagyunk azzal is, hogy a vállalkozás nem csak a számokról szól, ezért egy másik kategóriában ennél szubjektívebb szempontok szerint választjuk ki Udvarhely legjeit. Amiben a te segítségedet kérjük!
Bemutatjuk a gazdasági stratégiát is
A márciusi rendezvény egy másik szempontból is izgalmas lesz: ekkor mutatjuk be a nagyközönség számára Székelyudvarhely 2021–2030-as gazdasági stratégiáját. A város jövője szempontjából meghatározó fontosságú dokumentum közel egy éve készül, és komoly előrelépést jelent a város gazdasági tevékenységeit és programjait tekintve.
Az eseményre ezen a linken lehet és KELL jelentkezni (azért kérjük, hogy regisztrálj, mert a díjazás után állófogadást szervezünk. Ehhez pedig tudnunk kell a pontos létszámot)  https://forms.gle/VCoRGUaPVmYaFJRG8

Frissítés dátuma:
2022.03.18.

#tudásfejlesztő/oktatás

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette