Helyi hivatalos közlöny

"Menedzsment Akadémia – Diósi László és Dr. Kádár Annamária" adatai:

Dátum

2023. június 13. 09:00 – 2023. június 13. 12:00

Helyszín

Harghita Business Center

Facebook esemény

A Harghita Business Center eseménye:

Nem létezik egy meghatározott lista arra, hogy valaki hogyan váljon hatékony vezetővé, mégis időről időre felmerül az emberekben, és nem hagy nyugodni a kérdés: Mi tesz egy vezetőt kiemelkedővé?
Sokáig általános vélekedés volt, hogy valakit az intelligenciahányadosa (IQ) tesz nagyszerű vezetővé. Mostanra ugyanakkor kezd megerősödni az az álláspont, hogy valójában számos intelligencia van, amelyekre figyelmet kell fordítani azért, hogy valaki sikeres vezetővé váljon.
Ilyen például az EQ (Emotional Quotient), azaz az Érzelmi Intelligencia, ami az érzelmeinkért, azok irányításáért és megértéséért felelős. És hogy ez mennyire fontos azt jelzi, hogy ezzel a témával kezdjük majd június 13-án a HBC-ben azt a vezetői workshopot, amelyen Dr. Kádár Annamária és Diósi László lesznek a felkért szakértőink.
Azért ezzel a témával kezdünk, mert gondolkodásunk, döntéseink és kommunikációnk egyaránt érzelmi befolyásolás alatt állnak, így az érzelmek szerepe a munka világában sem hagyható figyelmen kívül.
Előadóink ugyanakkor foglalkoznak azzal is, hogy van-e recept arra, hogyan kell vezetni az embereket, hogy leginkább elérjük a célunkat? Már most lelőjük a poént: nincs.
Viszont Dr. Kádár Annamária és Diósi László úgy gondolják, vannak jó módszerek, és ezek a tecnikák a helyzettől függnek. Éppen ezért gondolják úgy, hogy meg kell ismerned Hersey Blanchard módszerét, vagyis a helyzetfüggő vezetést. Ehhez egyébként négy fő vezetési stílus tartozik, ezeket megismerve és gyakorolva a résztvevők legközelebb elkerülhetik az olyan csapdahelyzeteket, hogy mindig egy irányból közelítsük meg a problémák kezelését.
De mégis akkor milyen irányok is vannak? Hát erről is szó lesz a június 13-i egésznapos eseményen.
És miről lesz még szó? Kattints és megtudod >> https://hbc.ro/esemenyek/menedzsment-akademia/
Kik lesznek a trénerek?
– Diósi László orvosi, programozói, rendszerszervezői félévek hallgatása után a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán szerzett alapképzést (1993) majd a Henley Business Schoolban mesteri diplomát (2016).
1998 óta tölt be vezetői állásokat, 2002 óta felsővezető, 2005 óta él Romániában. Több szervezet, alapkezelő, nyugdíjpénztár, értékesítési szervezet alapítója, igazgatósági tagja. 2018 októberig az OTP Bank Románia, majd 2021 októberig az OTP Bank Moldova elnök-vezérigazgatója. Egy évtizeden át a Sapientia Kuratórium tagja, több mint 10 éve a Romániai Magyar Üzleti Egyesület elnöke.
Jelenleg mentor, befektető, egyetemi oktató. Hobbyja a történelem és a pénzügyi oktatás. Büszke fiaira, barátaira és csíkszeredai buletinjére.
– Dr. Kádár Annamária az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológiai Karán, a Kognitív Fejlődés programon végezte doktori tanulmányait. Ezzel párhuzamosan a Budapest Műszaki Egyetemen szerezte meg munka- és szervezetpszichológusi szakképesítését.
Munkája a hobbija is egyben, nagy szerelme a tréningszakma, itt érzi magát legotthonosabban. Az M&Co. Training megalapításától kezdve, senior trénerként, immár 17 éve, vezetői, kommunikációs és érzelmi intelligencia fejlesztését célzó tréningeket tart.
Az eddigi több ezer résztvevői értékelés alapján a megelégedettségi index átlaga 97% fölötti.
A témába vágó kutatási és érdeklődési területei: szituatív vezetői modellek, vezetői kommunikáció, érzelmi intelligencia, flow-élmény, csoportokkal való munka módszertana, asszertivitás, személyiségfejlesztés, önismeret.
A workshopot az M&Co.támogatásával hozzuk el június 13-án a HBC-be. Kik ők? >> https://www.mcotraining.ro

Frissítés dátuma:
2023.05.23.

#tudásfejlesztő/oktatás

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette