Helyi hivatalos közlöny

"Nőnapi Bizniszvitamin – Házastársi és párkapcsolati kézikönyv" adatai:

Dátum

2022. március 08. 08:15 – 2022. március 08. 15:00

Helyszín

Harghita Business Center

Facebook esemény

Harghita Business Center eseménye:

Házastársi és Párkapcsolati Kézikönyv kezdőknek és középhaladóknak, avagy a párkapcsolat kívülről-belülről női és férfi szemmel – ez a címe a nőnapi Bizniszvitaminunknak. Párkapcsolati kitekintőnkben Gönczi Dorka coach, válási és párkapcsolati mediátor szórakoztató megközelítéssel mesél (s kérdez) az általa látott emberi elakadásokról.
„A szerelem setét verem” – szokták mondani. Ami néha igaz is… de ilyenkor jó, ha felkapcsoljuk a villanyt a jobb könyökünkkel.
Amikor két ember úgy dönt, hogy együtt folytatják az életüket, lelkesek, szerelmesek és boldogok. Tervezik a közös létet, a házukat, lakásukat, gyerekeket, céljaikat és álmaikat, egészen a megvalósításig. És ez így helyén is van.
Akkor kezdik megismerni egymást, amikor már együtt élnek… vagyis inkább pár év múlva. És még ez is rendben van.
De hogy miért felejtik el megtanulni egymás nyelvét? Nos, erre még egy brit tudós sem adott még kielégítő választ senkinek.
(Házas)párok egymással szembeni jogos-jogtalan elvárásairól, vélt és valós igényeikről, amelyekről sokszor évekig nem beszélnek egymással – ezekről beszél majd Dorka a nőnapi előadáson. És igyekszik izgalmas, könnyen alkalmazható tippeket adni hölgyeknek és uraknak arról, hogy milyen egyszerűen lehet alkalmasint megérteni egymást, és rávenni a párunkat, hogy ne fűszerezze túl rozmaringgal a sült csirkemellet anélkül, hogy megbántanánk… de azért előtte vigye le a kutyát sétálni.
A BV-re jegyet venni ezen a linken tudsz >> https://hbcenter.ro/…/nonapi-bizniszvitamin-hazastarsi…/
Aznapra jut egy kis dráma is
Gönczi Dorka előadása után workshopra hívunk téged. A nőnapi workshopunk (lévén, hogy aznap lesz március 8.) egy kicsit kilóg majd a sorból, hisz azt egy férfi tartja: Asztalos Lehel pszichológust hívtuk meg, hogy tartson műhelymunkát az érdeklődőknek.
Lehel azt ígérte, rendesen meg fog dolgoztatni a Minta. Modell. Nőiség című workshopon, ahol egyébként egy kis ízelítőt is kapni fogsz majd a pszichodrámából, napjaink egyik legelterjedtebb önismereti módszeréből. Vajon mi különbözteti meg ezt a terápiás módszert a sima színjátszástól? Miben rejlik gyógyító, személyiségfejlesztő ereje és mi teszi ilyen népszerűvé sokak számára? Március 8-án, kedden 10 és 15 óra között te is megtudhatod!
A csoportmunka egyébként nagyszerű lehetőség lesz arra hogy megtapasztald, gondolataiddal, kétségeiddel sosem vagy egyedül. És közben meg úgy nézhetsz rá önmagadra, hogy közben mások perspektíváját is látod.
A workshop időtartama: 10 és 15 óra között tervezzük.
A workshop ára: a vendégünk vagy!
– a workshop idején azonban vízzel, kávéval és finom ebéddel vendégelünk meg, ennek ára 50 lej/fő >> amit helyszínen tudsz majd fizetni.
A workshopra jelentkezni ezen a linken tudsz (a bizniszvitaminos jegyvásárlás befejezése előtt lesz egy olyan opció, hogy Jönnék a délutáni workshopra is: azt kell kipipálni)
https://hbcenter.ro/…/nonapi-bizniszvitamin-hazastarsi…/
A nőnapi eseményeinket a Nőnap Székelyudvarhelyen című eseménysorozat keretében szervezzük. Partnereink ebben Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala, valamint a Művelődési Ház.

Frissítés dátuma:
2022.03.14.

#tudásfejlesztő/oktatás

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette