Helyi hivatalos közlöny

"Orbán Balázsra emlékezünk február 3-án 12 órától" adatai:

Dátum

2023. február 03. 12:00 – 2023. február 03. 14:30

Helyszín

Városháza tér

Facebook esemény

Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala és Székelyudvarhely Művelődési Ház eseménye:

A legnagyobb székely születésének 194. évfordulója alkalmából Székelyudvarhely Megyei Jogú Város és a Művelődési Ház tisztelettel hív minden érdeklődőt a 2023. február 3-án tartandó ünnepségre, déli 12 órától a Városháza térre, Orbán Balázs szobrához, valamint azt követően a szejkefürdői síremlékhez.
A központi ünnepségen ünnepi beszédet mond Gálfi Árpád polgármester, valamint Nt. Simó Sándor, a Belvárosi Unitárius Egyházközség lelkipásztora, korondi népdalcsokrot énekel a Pacsirták énekegyüttes, az Orbán Balázs Általános Iskola üzenetét tolmácsolja Farkas Hanna Gréta, VII. B osztályos tanuló, továbbá énekel a Székely Dalegylet Férfikara és a Balázs Ferenc Vegyeskar Bartalis Izabella, valamint Kovács László karnagyok vezényletével, a Pacsirták felkészítője Vass Harmat tanítónő.
A szejkefürdői síremléknél énekel a Nyugdíjasok Önsegélyző Pénztárának énekkara, beszédet mond Bálint Domokos, a lengyelfalvi Orbán Balázs Alapítvány elnöke, közreműködik a Dr. Palló Imre Művészeti Líceum diákjaiból álló zenekar, A banda, valamint mindkét helyszínen a Székelyudvarhelyi Hagyományőrző Székely Huszárezred.
Emlékezzünk együtt!

Frissítés dátuma:
2023.02.01.

#Kulturális

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette