Helyi hivatalos közlöny

"Öröm és Szerelem a konyhában c. könyvbemutató és előadás" adatai:

Dátum

2020. január 17. 18:00 – 2020. január 17. 20:00

Helyszín

Harmónia Cukrászat és Kávézó

Facebook esemény

Egy nem mindennapi előadásra kerül sor, hiszen egy olyan személy fogadta el a  Sejt-elmes édességek meghívását, aki bátorságával lámpásként, úttörőként jár előttünk, mindenmentes szerelmes receptjeivel kapaszkodókat adva mindazoknak, akik keresik a mentesen is ízletes, szívet-lelket melengető vegán étkeket. Ez a kedves tünemény nem más, mint Jónás Mónika, az Öröm és Szerelem a konyhában című vegán receptes könyv szerzője, aki Magyarországról látogat el Erdélybe.

Ez az előadás a receptek mellett az örömről, az ételek és az élet szeretetéről, valamint az álmok beteljesüléséről is fog szólni. Mónika a szakácskönyve megjelentetése óta, egy újabb álmát is fizikai formába öntötte, amely nem más, mint egy Szerelmes Tündérlak a Balaton partján.

”A szív útja a bátorság útja. Az álmok valóra válnak” – vallja Mónika. Gyertek és hallgassátok meg az ő történetét, ami nem kizárólag a vegán táplálkozásról szól, hanem az életről, a nők erejéről, amit az ő esetében szerelmes receptjei fűszereznek.

A beszélgetést követően lehetőség nyílik az Öröm és szerelem a konyhában című recepteskönyv megvásárlására és a szerző általi dedikálásra is, melynek ára résztvevők számára 75 lej.

Az estre a belépés előjelentkezéshez kötött, helyszíni jelentkezés csak a fennmaradó helyek függvényében lehetséges.
A részvételi díj összege 30 lej.
Jelentkezni telefonon (0743040492), a Sejt-elmes édességek műhelyében vagy Facebook üzenetben lehetséges.
Fizetési lehetőségek: személyesen a Sejt-elmes édességek műhelyében (január 10-től) vagy átutalással.

Frissítés dátuma:
2020.01.15.

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette