Helyi hivatalos közlöny

"Pilinszkytől napjainkig" adatai:

Dátum

2021. április 11. 18:00 – 2021. április 11. 19:00

Helyszín

Szent István-terem

Facebook esemény
Az Evilági együttes előadása a Magyar Költészet Napján
Pilinszkytől napjainkig címmel tart verses, zenés előadást az Evilági együttes a Hargita Megyei Hagyományőrzési Forrásközpont szervezésében, partnerségben Székelyudvarhely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalával. A magyar költészet napja alkalmával, április 11-én, vasárnap 18 órától a városháza Szent István termében lesz hallható az előadás.
A magyar líra előtti tisztelgés idén egybeesik a Pilinszky János centenáriumi évvel, ily módon az Evilági együttes zenés irodalmi összeállítása a költő énekelt verseire fekteti a hangsúlyt, ugyanakkor néhány kortárs költő megzenésített versét is belefoglalták előadásukba. Az ünnepi hangulatot az is biztosítja, hogy idén tízéves a sepsiszentgyörgyi Evilági együttes, amelynek előadói: Orbán Ferenc – ének, gitár, Gábor Szabolcs – szaxofon, klarinét, Gyergyai Szabolcs – basszusgitár.
A műsort minden korosztálynak ajánljuk. Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy a járványügyi szabályozásokat figyelembe véve a helyek száma korlátozott, ezért előzetes helyfoglalás szükséges hétköznapokon 9 és 15 óra között a 0744-766695-ös telefonszámon.
A jegyeket az előadás előtt vehetik át. Jegyárak: felnőtteknek: 15 lej, diákoknak, nyugdíjasoknak: 10 lej.

Frissítés dátuma:
2021.04.06.

#Kulturális

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette