Helyi hivatalos közlöny

"Rendkívüli tárlatvezetés pedagógusok számára" adatai:

Dátum

2024. május 08. 18:00 – 2024. május 08. 19:15

Helyszín

Haáz Rezső Múzeum

Facebook esemény

Haáz Rezső Múzeum eseménye:

A Haáz Rezső Múzeum arra törekszik, hogy minél gazdagabb időszakos kiállítási kínálattal jelentkezzen, figyelve a tematikai és műfaji sokszínűségre is. Tesszük ezt azon küldetéstudattal, hogy a kulturális termékek és szolgáltatások fogyasztása segíti az oktatási folyamatot, s hozzájárul az életminőség javításához. Aktuális kínálatunkból ajánljuk a pedagógusok figyelmébe a 19. századi magyar történelmi festészet egyik legnagyobb alakjának emléket állító, Székelyföldön első alkalommal bemutatkozó BENCZÚR GYULA emlékkiállítást.
Meggyőződésünk, hogy mind a pedagógusok, mind a diákok számára egyedi lehetőséget kínálunk a tárlat székelyudvarhelyi megszervezésével. A közvetlen élményszerzés lehetőségét egy rendkívüli tárlatvezetéssel tesszük elérhetővé – ezúttal kizárólag – pedagógusok számára. Bízunk abban, hogy az eseményen való részvétel ösztönzi a diákcsoportokkal való visszatérést.
Május 8-án, szerdán délután 6 órai kezdettel meghirdetett rendkívüli tárlatvezetés a pedagógusok számára ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött! Kérjük, jelezze részvételi szándékát az alábbi jelentkezési lap kitöltésével:
https://docs.google.com/…/1WIkmExB1Q70x8Uz6…/viewform…

Frissítés dátuma:
2024.04.29.

#Kulturális

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette