Helyi hivatalos közlöny

"RIFxRMKT Roadshow: NFT – Csábítás vagy ámítás? Make it, buy it or forget it?" adatai:

Dátum

2022. május 10. 19:00 – 2022. május 10. 21:00

Helyszín

Harghita Business Center

Facebook esemény

RIFRIF – Székelyudvarhely és Harghita Business Center eseménye:

Újabb érdekes eseménnyel készültünk Nektek! A RIFxRMKT Roadshow egy három napos eseménysorozat, ami május 9.-11. között fog zajlani Erdély minden pontján.
Az NFT-k világába repítenek el ezúttal az előadóink!
Mark Engelhardt NFT szakértőként és konzulensként dolgozik egy gaming startup építése mellett. Az AEY Metaverse Guild (AMG) társalapítója, ahol Balogh Ádám a társa. Az AMG egy európai play-to-earn közösség, ahol a játékosok bevételt termelnek azzal, hogy blockchain alapú, virtuális gazdasággal rendelkező játékokkal játszanak, jelenleg 11700 személy van a csoportban. A játékokhoz szükséges NFT-ket vásárolni. Ezek az NFT-k több száz, esetenként több ezer euróba kerülnek, így a hozzáférés ezekhez a játékokhoz nem egyszerű. Ezeket az NFT-ket lehet megszerezni az AMG-től ingyen és lehet elkezdeni játszani. Az NFT-k biztosításáért az AMG jutalékot kap.
Dr. Rácz Béla-Gergely, egyetemi adjunktus a BBTE Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Karán. Mikroökonómia, közösségi pénzügyek, pénzügyi menedzsment tárgyakat oktat. Aktív tagja a RoEIM kutatási projektnek (econ.ubbcluj.ro/coronavirus), melyben kezdetben a koronavírus román gazdaságra gyakorolt hatását vizsgálták, de mára már ennél átfogóbb makro szintű elemzéseket készítenek az egyre gyakoribb sokkok gazdaságra gyakorolt hatásairól. Több tíz, nemzetközileg a legjobbak között rangsorolt tudományos publikáció szerzője vagy társszerzője.
Helyszín: Harghita Business Center
Időpont: Május 10, 19:00
Az esemény társszervezője az udvarhelyi RMKT és a Harghita Business Center.
Médiapartnerünk pedig az Erdélyi Hang (https://erdelyihang.ro/).
A helyek száma korlátozott, a belépés regisztrációhoz kötött, amit a következő linken tehetsz meg: https://forms.gle/EGsYbfaNEvELPx3E6

Frissítés dátuma:
2022.05.06.

#tudásfejlesztő/oktatás

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette