Helyi hivatalos közlöny

"SzínÉsz panelbeszélgetés" adatai:

Dátum

2021. november 25. 16:00 – 2021. november 25. 17:00

Helyszín

online tér

Facebook esemény
Az UFF eseménye:
Az Udvarhelyi Fiatal Fórum, partnerségben a Europe Direct Hargita információs irodával és a Székelyudvarhely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának támogatásával 2021 november 25-én 16:00 órától kerekasztal-beszélgetést szervez udvarhelyszéki fiataloknak, melynek témája a Tomcsa Sándor Színház legfiatalabb tagjainak életpályái.
A rendezvény egy beszélgetés-sorozat része, az előző kiadások témái rendre: fiatal és sikeres udvarhelyszéki nők, fiatal és sikeres udvarhelyszéki férfiak, tanulmányaik mellett kiemelkedően aktív középiskolás diákok, UFF-os életforma, valamint önkéntesség itthon és külföldön.
A programra a már korábbiakban megszokott formában, az előadók személyes jelenlétével, élőben közvetítve az UFF Facebook oldalán kerül sor a Siculus Ifjúsági Ház konferenciaterméből.
A társulat tagjai közül Sepsi Melindát, Nagy Xénia-Abigélt, Wagner Áront, Esti Norbertet és Jakab Tamást is meghívtuk a beszélgetésre, melynek moderátora Kovács Andrea másodéves mesteri hallgató a BBTE Kommunikáció karán, aki mind a Tomcsa Sándor Színház, mind pedig az UFF önkéntese már sokadik éve.

Frissítés dátuma:
2021.11.24.

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette