Helyi hivatalos közlöny

"Tárlatvezetés a Benczúr Gyula kiállításon" adatai:

Dátum

2024. május 27. 18:00 – 2024. május 27. 19:00

Helyszín

Haáz Rezső Múzeum

Facebook esemény

Haáz Rezső Múzeum eseménye:

Az évfordulók lehetőséget biztosítanak a visszatekintésre, önértékelésre, s erő meríthető az előttünk álló feladatok elvégzéséhez is. Számunkra ilyen alkalom a múzeum Haberstumpf-villába való költözésének évfordulója: 2016. május 27-én, nyolc éve nyitottuk meg új székhelyünkön a Haáz Rezső Múzeum első tárlatát. Azóta változatos kiállítási kínálattal várjuk látogatóinkat, a műfaji sokszínűséget tartva szem előtt. Az évfordulót szolgáltató múltbeli alkalom és a jelen közötti párhuzam vonására az azonos műfaj, a képzőművészet teremt alkalmat.
 A 19. századi magyar történelmi festészet egyik legnagyobb alakjának emléket állító – Székelyföldön első alkalommal bemutatkozó – BENCZÚR GYULA kiállításunkba nyújtunk betekintést a 2024. május 27-én, hétfőn du. 6 órától meghirdetett tárlatvezetés által. Tofalvi Enikő múzeumpedagógus biztosítja az információdús múzeumi élményt.
 FONTOSNAK tartjuk kihangsúlyozni, hogy előre bejelentkezett személyeknek tudjuk biztosítani az eseményen való részvételt. Az előzetes regisztráció megejthető a 0266-218375-ös telefonszámon vagy a muzeumpedagogia@hrmuzeum.ro e-mail címen.
 Az esemény részvételi díja: 8 lej.

Frissítés dátuma:
2024.05.21.

#Kulturális

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette