Helyi hivatalos közlöny

"UFF Nyári esték (vol.1)" adatai:

Dátum

2021. július 08. 18:00 – 2021. július 08. 22:00

Helyszín

Siculus Ifjúsági Ház és konferenciaterem

Facebook esemény

Az UFF és DissOrder eseménye:

Alig vártad már a nyarat, a meleget, és hogy újra érezd milyen egy szabadtéri koncertfeeling? Idén nyáron mind megkapod ezeket az UFF-udvarban!
Az „UFF Nyári esték” egy egész nyáron át tartó rendezvénysorozat, amelynek az első alkalmán a Palma Hills és a DissOrder csapnak a húrok közé.
Palma Hills
A Palma Hills egy székelyudvarhelyi zenekar, aminek a története jó néhány évre visszanyúl már. Ez alatt volt szerencséjük eljutni jó pár magyarországi és hazai országos jelentőségű fesztivál- és nagyvárosi klub színpadára, olykor nyitó, olykor meg főzenekarként.
Első lemezük 2017-ben jelent meg Beyond The Hills címmel. A 2018-as évet követően, 3 év pihenő után, idéntől újra éledt a formáció, új dalokon dolgoznak és július 8-án az UFF udvara lesz hangos tőlük.
https://www.facebook.com/palmahills
https://www.youtube.com/c/PalmaHills/videos
https://open.spotify.com/artist/5jOupUBzIaiLirUNmjAcwH
DissOrder
Valamikor október környékén négy barát összeállt délutánonként zenélni. Miután egyre rendszeresebbek lettek a próbák, egyre komolyabban kezdték venni magukat és amit képviselnek. Majd a sok koncert részvételeket és tombolásokat felváltották a saját koncertjeik. Három koncert, meg egy sikeresen megnyert Peron Music Tehetségkutató fesztivál után sem áll meg a DissOrder.

Frissítés dátuma:
2021.07.01.

#szórakoztató

Következő:
Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette