Helyi hivatalos közlöny

"VII. Újévköszöntő közösségi futás" adatai:

Dátum

2020. január 04. 11:00 – 2020. január 04. 13:30

Helyszín

indulás a Gondűző Étteremtől

Facebook esemény

Hétéves hagyomány már az, hogy újév első hétvégéjén a Gondűző Étterem & Szálloda és a Feel Good Sportegyesület lendületbe hozza a környékbeli mozogni vágyókat!
Gyere és kezdd jó kedvvel az új évet egy kellemes futás keretén belül, amely minden év kezdetén igazi közösségi élménynek számít, jókedvre derít és lendületbe hoz!
2020 január 4-én máris nekifoghatsz beváltani újévi fogadalmaid egyikét, ne halogasd, programozd újra a gondolatmenetedet minél hamarabb, ígérj kevesebbet, de tegyél kétszer annyit magadért és közvetlen környezetedért mint eddig! 🙂
Amint már megszokhattuk, a Gondűző Étterem & Szálloda biztosítja a kellemes helyszínt, innen indulunk és ide érkezünk vissza, ahol frissítővel látják vendégül a kifáradt futókat 🙂
Úticélunk a Szarkakő, ahova a Mondó-hegy (Patakfalvi kilátó) érintésével futunk ki, kocogós tempóban, akár több csoportban, időnként mindenkit bevárva, így mindenki a maga tempójában teljesítheti a távot. Akik nem vállalnák be a Szarkakőt, azoknak lehetőségük lesz a Mondó-hegyről visszafordulni.
Ajánlott felszerelés:
• ivóvíz kulacsban
• övtáska, futózsák
• kesztyű, sapka, plusz melegítő felső
• terepcipő
Kötelező felszerelés:
• jókedv 🙂
Gyertek, fussunk neki együtt a 2020-as évnek! 🙂
Időpont: 2020 január 4 (szombat), 11 óra
Táv: 14 vagy 10 km
Útvonal: Iskola utca (Gondűző Étterem & Szálloda) – Rózsa utca – Nagyoldal – Mondó-hegy – Szarkakő – Vissza – Kerekerdő – Szentimre utca – Iskola utca (Gondűző Étterem & Szálloda)
Program:
10:00 – 10:40 – Regisztráció ( ingyenes )
10:40 – 10:55 – Közös bemelegítés. eligazítás
11:00 – Start
12:30 – Érkezés – frissítés & chill 🙂 ( tea, kávé, gyümölcs )

Frissítés dátuma:
2019.12.30.

#Sport

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette